Facebook Pixel Άλλοι φταίνε για τα χάλια του Άρη, όχι ο Πρόμπιερζ!
| 2012-01-06 00:15:00

Άλλοι φταίνε για τα χάλια του Άρη, όχι ο Πρόμπιερζ!

Άλλοι φταίνε για τα χάλια του Άρη, όχι ο Πρόμπιερζ!

Καλά, εκεί στον Άρη άλλη δουλειά δεν έχουν να κάνουν; Το μόνο που ξέρουν τα τελευταία χρόνια είναι να αλλάζουν προπονητές. Τίποτα άλλο δεν φαίνεται να γνωρίζουν από μπάλα.

Α, και να ξεφορτώνονται παίκτες αξίας όπως ο Κόκε, ο Κάλβο, ο Χαβίτο κλπ. Σιγά, λοιπόν, μην γλίτωνε ο Πρόμπιερζ. Άκλαφτος πήγε ο Πολωνός. Και πώς να μην φορτωθούν σ’ αυτόν όλα τα βάρη; Εδώ δεν την σκαπούλαρε κοτζάμ Κούπερ με τελικούς τσάμπιονς λιγκ στο βιογραφικό του. Λάχανο τον φάγανε στον Άρη ακόμα κι αυτόν.

Τα πράγματα είναι απλά. Όταν σε μια ομάδα αλλάζουν πάνω από δέκα προπονητές σε μια πενταετία, τότε δεν γίνεται να φταίνε αυτοί που κάθονται στον πάγκο, αλλά αυτοί που κάθονται στις καρέκλες! Οπότε ας ψαχτούν λίγο μεταξύ τους οι αρειανοί να δούνε τι πάει στραβά και γιατί η ομάδα φέτος δεν βλέπεται.

Θέλετε να θυμηθείτε όλο το προπονητικό δυναμικό του Άρη;

Στις 9 Ιανουαρίου 2007 ολοκληρώνεται η θητεία του Γκιγιέρμο Όγιος.

Μετά αναλαμβάνει ο Κίκε Ερνάντεθ για να φύγει πέντε μήνες μετά, τον Μάιο.

Στις 2 Ιουνίου 2007 έρχεται ένας Χουάν Κάρλος Ολίβα για να πάρει πόδι τον Σεπτέμβριο, οπότε (στις 7/9/2007) να αναλάβει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Σέρβος λέει μπάι, μπάι την 1η Ιουλίου 2008 για να τον διαδεχθεί (ξανά) ο Κίκε Ερνάντεθ που αποχαιρέτησε στις 21 Ιανουαρίου 2009.

Ύστερα ήρθε άλλος μεσσίας, ο Μαζίνιο για να αλλαχθεί στις 2 Νοεμβρίου του ίδιου έτους.

Ο Μπουγιουκλής έκατσε στον πάγκο για μια εβδομάδα σαν υπηρεσιακός (λες και οι κανονικοί έμεναν πολύ περισσότερο).

Και λίγες μέρες μετά παίρνει την ομάδα ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Αυτός έκατσε λίγο περισσότερο. Ξαφνικά κι εντελώς αδικαιολόγητα ο γάμος έληξε στις 18 Ιανουαρίου 2011.

Τον αντικατέστησε μέχρι τον Μάρτιο ο Μιχαλήτσος για να αναλάβει ο Τσιώλης, οποίος έμεινε μέχρι τις 31 Οκτωβρίου για να δώσει την θέση του στον Πολωνό, που μαζεύει πλέον τις βαλίτσες του με το καλημέρα του 2012!

Και πάει λέγοντας. Αν ο Άρης φτιάξει ομάδα με τέτοια μυαλά που τον κουμαντάρουνε, γράφτε μας. Με τις αλλαγές προπονητών προσπαθούν κάποιοι να καλύψουν τα δικά τους λάθη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags