Facebook Pixel Τα 300 ψάρια του Ανρί και οι καρχαρίες του Άιρλαντ! (ΦΩΤΟ)
| 2012-02-21 11:57:00

Τα 300 ψάρια του Ανρί και οι καρχαρίες του Άιρλαντ! (ΦΩΤΟ)

Τα 300 ψάρια του Ανρί και οι καρχαρίες του Άιρλαντ! (ΦΩΤΟ)

Ο Τιερί Ανρί σκέφτεται να ανακατασκευάσει τη βίλα του για να φτιάξει ένα ενυδρείο ύψους 13 μέτρων! Aπό την άλλη ο Στέφεν Άιρλαντ ετοιμάζεται να αποκτήσει κατοικίδια κάτι ...καρχαρίες!

Ο Γάλλος επιθετικός επέστρεψε στο Λονδίνο και την Άρσεναλ και έφερε μαζί του μια ιδιαίτερη αδυναμία στα ψάρια. Έτσι λοιπόν σκέφτεται να ανακατασκευάσει τη βίλα του αξίας 7 εκατομμυρίων ευρώ για να φτιάξει ένα ενυδρείο.

Ο λόγος της ανακατασκευής είναι πως στο κέντρο της οικίας θα τοποθετηθεί μια δεξαμενή νερού ύψους 13 μέτρων, που θα καλύπτει και τους τέσσερις ορόφους της βίλας.

Το ''θαλάσσιο πάρκο'' θα χρειάζεται 5.500 γαλόνια νερού για τα 300 ψάρια που θα ζουν στο ενυδρείο του, ενώ η κατασκευή του θα στοιχίσει 300.000 ευρώ. Το ετήσιο κόστος έχει υπολογιστεί στα 14.500 ευρώ, αφού μόνο για την τροφή των ψαριών χρειάζεται 3.000 ευρώ.

Ωστόσο, αυτός που ξεπερνάει τον Ανρί και το ενυδρείο του είναι ο Στέφεν Άιρλαντ της Μάντσεστερ Σίτι. Όπως δήλωσε ο ίδιος στη "Daily Mail" σχεδιάζει να τοποθετήσει μια δεξαμενή με καρχαρίες κάτω από την κουζίνα του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags