Facebook Pixel "Μα θα την κάνω την αρχή από Δευτέρα..."
| 2012-05-11 07:55:00

"Μα θα την κάνω την αρχή από Δευτέρα..."

"Μα θα την κάνω την αρχή από Δευτέρα..."

Το τραγουδάκι του Πάνου Κιάμου μάς τραγουδάει ο Ντομίνγκος που λέει ότι την άλλη εβδομάδα θα προχωρήσουν οι επαφές με τον Ολυμπιακό.

"Είναι αλήθεια ότι με τον Κοβάσεβιτς έχουμε μιλήσει και μιλάμε σε πολύ καλό επίπεδο. Μου έχει εξηγήσει πολλά πράγματα για τη νοοτροπία, αλλά και για τις προοπτικές του συλλόγου. Αλλά δεν έχουμε επεκταθεί σε επιμέρους ζητήματα", ήταν η αρχική του τοποθέτηση του Πορτογάλου τεχνικού στην εφημερίδα "Γαύρος" και συμπλήρωσε:

"Είναι σαφές ότι η άποψή μου είναι θετική για τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Είμαστε σε επαφή με τον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι θα υπάρχει κάτι να πούμε από την ερχόμενη εβδομάδα. Πιστεύω ότι από την Δευτέρα θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση".

Για το πότε ακριβώς πιστεύει ότι θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις, τόνισε: "Εάν όλα πάνε καλά, τότε μέσα στην εβδομάδα θα έρθω στην Ελλάδα για να δω τους ανθρώπους και να μιλήσουμε από κοντά".

Τέλος, ο Πασιέντσια δήλωσε: "Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με σημαντική Ιστορία και αποτελεί πρόκληση για μένα να δουλέψω σε έναν τόσο σημαντικό σύλλογο".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags