Facebook Pixel Βόλος - Αχιλλέας Μπέος: Έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος - Ανακοίνωη φωτιά από Βόλο: "Τινάζει το ματς στον αέρα..."
| 2021-09-24 16:29:00

Έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος - Ανακοίνωη φωτιά από Βόλο: "Τινάζει το ματς στον αέρα..."

Sportdog Team
Έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος - Ανακοίνωη φωτιά από Βόλο: "Τινάζει το ματς στον αέρα..."

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση, όπου επιτίθεται στον διαιτητή Θανάση Τζήλο για το πέναλντι που δεν δόθηκε σε χέρι του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Η ΠΑΕ Βόλος με ανακοίνωσή της επιτίθεται κατά του διαιτητή Θανάση Τζήλου. Συγκεκριμενα προέβη σε αυτή την ενέργεια για τα… σφυρίγματά του στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Όμως κυρίως τη φάση που δόθηκε αρχικά πέναλτι σε χέρι του Κυριάκου Παπαδόπουλου, που τελικά δεν καταλόγισε ο Λαρισαίος ρέφερι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλου:

«Δυστυχώς οι φόβοι μας για τον διαιτητή Τζήλο επιβεβαιώθηκαν. Την ώρα που η ΚΕΔ κάνει τεράστια προσπάθεια για την βελτίωση της Ελληνικής διαιτησίας, ο Θανάσης Τζήλος απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι ένας κακός διαιτητής. Είναι ικανός με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του να τινάξει τον οποιοδήποτε αγώνα στον αέρα. Και είναι κρίμα, γιατί ο εν λόγω διαιτητής εκθέτει ανεπανόρθωτα την εικόνα της Ελληνικής διαιτησίας και την προσπάθεια που γίνεται», αναφέρει η ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags