Κορυφώνεται καθημερινά η αγωνία για τον Μπάμπη στο Μεσολόγγι, ο οποίος μετά από 14 ημέρες εκτιμάται πως δεν είναι πια ζωντανός. Ο κρεοπώλης έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του και αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στον θάνατό του. Την ίδια ώρα, η μητέρα του 31χρονου αγνοούμενου παρακαλάει να βρεθεί το παιδί της, κάτι που δε «λυγίζει» τον 51χρονο συλληφθέντα.

Προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου ζήτησε και πήρε ο 50χρονος που συνελήφθη την Πέμπτη στο Μεσολόγγι, για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη.

Ο 50χρονος οδηγήθηκε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου, ενώ συγγενείς και φίλοι του 31χρονου, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο της Αστυνομίας, ζητούσαν να μάθουν πού είναι ο 31χρονος.

Ωστόσο, ο κρεοπώλης δεν «έσπασε» και δεν αποκάλυψε την παραμικρή πληροφορία. Ο 51χρονος θα παραμείνει κρατούμενος στην Αστυνομία μέχρι την απολογία του, ενώ εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή του με την υπόθεση.

Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΕΧΕΙ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ. ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΜΑΧΙΣΤΕΙ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ STAR.GR