Facebook Pixel Sportdog.gr | Όταν το Ιnstagram κατέβαζε τις φωτογραφίες της Μαντόνα επειδή έδειξε το γυμνό στήθος της!
Life
| 2023-01-08 23:59:00

Όταν το Ιnstagram κατέβαζε τις φωτογραφίες της Μαντόνα επειδή έδειξε το γυμνό στήθος της!

Sportdog Team
Όταν το Ιnstagram κατέβαζε τις φωτογραφίες της Μαντόνα επειδή έδειξε το γυμνό στήθος της!

Η Μαντόνα επανήλθε ποστάροντας ξανά τις ίδιες φωτογραφίες, εξαπολύοντας ταυτόχρονα επίθεση κατά του μέσου κοινωνικής δικτύωσης κατηγορώντας τις πολιτικές του για το γυμνό, σεξιστικές.

Η Μαντόνα προκάλεσε σεισμό στο instagram με τις προκλητικές πόζες της χθες, όταν πόζαρε σχεδόν γυμνή, φορώντας μόνο γόβες και ένα δικτυωτό καλσόν προτάσσοντας το στήθος της και τα οπίσθιά της. Ωστόσο, το Instagram της «έριξε» την ανάρτηση γιατί παραβίασε τις οδηγίες της κοινότητας περί γυμνού επειδή στις φωτογραφίες φαινόταν η θηλή της.

Η ίδια επανήλθε ποστάροντας ξανά τις ίδιες φωτογραφίες εξαπολύοντας επίθεση κατά του μέσου κοινωνικής δικτύωσης κατηγορώντας τις πολιτικές του για το γυμνό, σεξιστικές. Παράλληλα, συνέκρινε το κοινωνικό στίγμα για τη γυναικεία θηλή με τα ψέματα που ακούν από παιδιά για την «ειρηνική» μεταχείριση των Αυτόχθονων Αμερικανών από τους προσκυνητές, ανήμερα της Ημέρας των Ευχαριστιών. Όπως έγραψε η Μαντόνα στην ανάρτησή της: «Ξαναποστάρω τις φωτογραφίες που μου κατέβασε το Instagram χωρίς προειδοποίηση ή ενημέρωση… Ο λόγος που έδωσαν στους μάνατζέρ μου που δεν διαχειρίζονται τον λογαριασμό μου ήταν ότι είχε εκτεθεί ένα μικρό μέρος της θηλής μου.

Ακόμη με εκπλήσσει ότι ζούμε σε μια κουλτούρα που επιτρέπει κάθε εκατοστό του γυναικείου σώματος να είναι εκτεθειμένο εκτός από τη θηλή. Λες και αυτό είναι το μόνο σημείο στη γυναικεία ανατομία που μπορεί να θεωρηθεί σεξουαλικό. Η θηλή που τρέφει ένα βρέφος. Δεν μπορεί η θηλή ενός άνδρα να θεωρηθεί ερωτική; Και τι συμβαίνει με τον πισινό μίας γυναίκας που ποτέ δεν λογοκρίνεται παντού! Δόξα τω Θεώ που κατάφερα να διατηρήσω τα λογικά εδώ και τέσσερις δεκαετίες λογοκρισίας… σεξισμού… ηλικιακού ρατσισμού και μισογυνισμού. Απολύτως συγχρονισμένα με τα ψέματα με τα οποία μας μεγάλωσαν ότι οι προσκυνητές ειρηνικά μοιράζονταν ψωμί με τους Αυτόχθονες Αμερικανούς Ινδιάνους όταν έφτασαν στο Πλίμουθ Ροκ! Ο θεός να ευλογεί την Αμερική!»

Δείτε τη φωτογραφία πριν την ξανακατεβάσουν πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags