Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Θα συνέχιζε με Βόβορα, αν δεν ερχόταν ο Πιτίνο - Έκπληξη Μήτογλου, χαλασμός στο ΟΑΚΑ
Μπάσκετ
| 2019-11-22 23:19:00

Θα συνέχιζε με Βόβορα, αν δεν ερχόταν ο Πιτίνο - Έκπληξη Μήτογλου, χαλασμός στο ΟΑΚΑ

του Pick n' Scroll
Θα συνέχιζε με Βόβορα, αν δεν ερχόταν ο Πιτίνο - Έκπληξη Μήτογλου, χαλασμός στο ΟΑΚΑ

Αυτός το "καθάρισε". Ήρθε η ώρα για Final4. Τρελαμένοι οι οπαδοί.

Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Θα περίμενε κανείς να συναντήσει μεγάλες δυσκολίες ο Παναθηναϊκός στο Μόναχο με την Μπάγερν. Όντως η γερμανική ομάδα ειδικά στο γήπεδό της είναι πολύ ανταγωνιστική. Οι Πράσινοι, όμως, κατάφεραν να κάνουν το ματς πολύ εύκολο και να κλείσουν με δύο μεγάλες νίκες τη διαβολοβδομάδα. Έδωσαν συνέχεια στον θρίαμβο επί της Ζαλγκίρις και πλέον έχουν σβήσει κάποιες από τις κακές τους ήττες.

Ο Γιώργος Βόβορας καθοδήγησε και πάλι με μαεστρία το "τριφύλλι". Ηταν το κοουτσάρισμα και η διαχείριση του ρόστερ τόσο καλή, που αν δεν ήταν να έρθει ο Ρικ Πιτίνο, όλοι θα ήθελαν αυτός να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Το πιο εντυπωσιακό ήταν ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά και έχτισε διαφορά όταν ο Νικ Καλάθης δεν είχε πιάσει τον ρυθμό του. Όταν η Μπάγερν πήγε να πλησιάσει, ο Καλάθης πήρε το όπλο του και φώναξε "παρών". Γενικώς ουδείς από τον Παναθηναϊκό υστέρησε και αυτό, γιατί υπήρχε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση.



Αυτός που ξεχώρισε ή μάλλον από εκείνους που ξεχώρισαν ήταν ο Ντίνος Μήτογλου. Πήρε χρόνο συμμετοχής και έδειξε την ποιότητα και τη χρησιμότητά του κυρίως στο αμυντικό κομμάτι.

Ο Βόβορας παραδίδει σε σούπερ κατάσταση την ομάδα στον Πιτίνο, που πλέον καλείται να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο φάιναλ-φορ. Ολοι στο "πράσινο" στρατόπεδο θεωρούν ότι ήρθε η ώρα για επιστροφή στην τετράδα, σε ένα φάιναλ-φορ που θα γίνει στην Κολωνία.

Ο Πιτίνο θα δει την ομάδα και λογικά θα κάνει μία κίνηση στο ρόστερ με ψηλό παίκτη, που λογικά θα φέρει από το ΝΒΑ.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πολύ ενθουσιασμένος με αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες και αναμένεται να γίνει χαμός Κυρίου στο αμέσως επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπασκόνια. Εκεί, όπου θα επανεμφανιστεί ο Πιτίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεπορτάζ-φωτιά: Απίθανη απόφαση Πιτίνο για Φριντέτ - Δεν θα περάσει καθόλου καλά!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags