Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θα μείνει στην ιστορία - Μεγάλος Ολυμπιακός - Απογειώνεται με μεταγραφή - Αυτούς διώχνουν!
Μπάσκετ
| 2019-12-18 23:39:00

Θα μείνει στην ιστορία - Μεγάλος Ολυμπιακός - Απογειώνεται με μεταγραφή - Αυτούς διώχνουν!

του Pick n' Scroll
Θα μείνει στην ιστορία - Μεγάλος Ολυμπιακός - Απογειώνεται με μεταγραφή - Αυτούς διώχνουν!

Θύμισε τα παλιά. Τραγικός Κεμζούρα. Τρελά πάρε-δώσε.

Ο Ολυμπιακός έπεσε από την Ακρόπολη, βρήκε και πορτοφόλι, πετυχαίνοντας απέναντι στην Χίμκι μία από τις πιο συγκλονιστικές νίκες της ιστορίας του στην παράταση με 109-98.

Στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς είχε το πάνω χέρι. Από ένα σημείο της τρίτης περιόδου άρχισε να χάνει τα αυγά και τα καλάθια. Περίπου ένα λεπτό πριν από το τέλος έχανε με 9 πόντους και η ήττα έμοιαζε βέβαια. Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Θύμισε σε αυτό το φινάλε τον μεγάλο Ολυμπιακό των ανατροπών και έκανε το θαύμα του. Με τρία τρίποντα έστειλε το ματς στη παράταση και εκεί νίκησε δίκαια την Χίμκι. Ο Κεστούτις Κεμζούρα στο δεύτερο ημίχρονο έκανε κάκιστη διαχείριση του ρόστερ, αλλά στο τέλος λυτρώθηκε. Και οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν έτσι στο κυνήγι μίας θέσης στην οκτάδα.

Όπως και να έχει, πάντως, ειδικά αν ο Ολυμπιακός κερδίσει και τον Ερυθρό Αστέρα και αποκτήσει έτσι μεγαλύτερες πιθανότητες για την πρόκριση στην οκτάδα, τότε θα επανέλθει το ενδεχόμενο απόκτησης ποιοτικού γκαρντ. Ενός παίκτη, που θα δυναμώσει ακόμη πιο πολύ την ισχύ της ομάδας, μπαίνοντας στον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας και γενικότερα στην τελική ευθεία της χρονιάς.

Ο Κέβιν Πάντερ και ο Ουέιντ Μπάλντγουϊν δεν υπολογίζονται πολύ στα τελευταία ματς και έτσι δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έρθει κάποιος για να πάρει την θέση ενός εκ των δύο. Είτε από το ΝΒΑ, είτε από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας, η οποία δεν θα έχει πλέον ελπίδες για πρόκριση.

Και δεν είναι μόνο ο Μπάλντγουιν με τον Πάντερ. Είναι και ο Τέιλορ Ρότσεστι, ο οποίος δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του. Ο 34χρονος δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στα δεδομένα του Ολυμπιακού σε αντίθεση με τον Ουίλι Ριντ, ο οποίος βοηθάει όπως μπορεί. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο σκηνικό στο ημίχρονο στο ΣΕΦ - Κλείδωσαν στα αποδυτήρια παίκτη της Χίμκι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags