Facebook Pixel Γιώργος Μπαρτζώκας - Ολυμπιακός: "Αδιάβαστος" ο Μπαρτζώκας, έζησε... εφιάλτη – Αυτούς διώχνει από Ολυμπιακό, «μπαμ» με NBAερ!
Μπάσκετ
| 2020-01-14 23:22:00

"Αδιάβαστος" ο Μπαρτζώκας, έζησε... εφιάλτη – Αυτούς διώχνει από Ολυμπιακό, "μπαμ" με NBAer!

του Pick n' Scroll
"Αδιάβαστος" ο Μπαρτζώκας, έζησε... εφιάλτη – Αυτούς διώχνει από Ολυμπιακό, "μπαμ" με NBAer!

Η ήττα από την Άλμπα φέρνει μεγάλες αλλαγές.

Γιώργος Μπαρτζώκας - Ολυμπιακός: Το χειρότερο δυνατό ντεμπούτο έκανε στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Θεωρητικά είχε εύκολο έργο η ομάδα του, παίζοντας στο ΣΕΦ με μία από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης, το αποτέλεσμα, όμως, ήταν απογοητευτικό. Οι Πειραιώτες έχασαν από τους Γερμανούς της Αλμπα και πλέον μόνο με θαύμα θα έχουν τύχη για την οκτάδα.

Ο Μπαρτζώκας έζησε εφιάλτη στην επιστροφή του στον Πειραιά, αφού με το καλημέρα έχασε ένα εκτός προγράμματος ματς και μαζί τις περισσότερες ελπίδες για το τρένο της επόμενης φάσης. Οντας εκτός πάγκων ένα χρόνο, ο 54χρονος προπονητής δεν εμφανίστηκε τόσο έτοιμος, έχοντας απέναντί του έναν πανούργο της δουλειάς, τον Αϊτο Ρενέσες. Ο τελευταίος με την Αλμπα πέρασε νικηφόρα από το ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, το ίδιο έκανε και πριν από λίγο, πανηγυρίζοντας δύο μεγάλες νίκες. Αν και η ομάδα του δεν έχει ουσιαστική τύχη να περάσει στην οκτάδα.

Ο Μπαρτζώκας έχει πολλή δουλειά μπροστά του και όσον αφορά στην τρέχουσα χρονιά πρέπει να πάρει σίγουρα έναν γκαρντ. Ο Ρότσεστι και ο Μπάλντγουιν δεν μπορούν να δώσουν ουσιαστική βοήθεια σε Σπανούλη και Κόνιαρη, ο Τσέρι είναι ουσιαστικά παρελθόν και έτσι δεν βγαίνει η δουλειά σε τόσο υψηλό επίπεδο. Την επόμενη εβδομάδα εκτιμάται ότι ο Ολυμπιακός θα έχει νέο γκαρντ στη σύνθεσή του με το όνομα του πρώην παίκτη των Σέλτικς, Ντιμίτριους Τζάκσον, να ακούγεται πολύ.

Ο Ολυμπιακός θα πάει να πάρει και έναν ψηλό για να ενισχυθεί περισσότερο και να προσπαθήσει να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός σε όσα ματς απομένουν.

Η ήττα από την Αλμπα έχει φέρει μεγάλη απογοήτευση, αλλά στον Πειραιά είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλους, όπως είναι και το σύνθημά τους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελαμένος" με Μπεργκ ο Μαρινάκης - Τα πάντα για να φορέσει τα ερυθρόλευκα - Αυτός τον... έκαψε!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags