Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν έμαθε ο Μαρτίνς - Τρελάθηκε με Καφού - Ξύλο στον Φορτούνη - Θύμισε Ποντένσε αλλά...
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-04 20:25:00

Δεν έμαθε ο Μαρτίνς - Τρελάθηκε με Καφού - Ξύλο στον Φορτούνη - Θύμισε Ποντένσε αλλά... (BINTEO)

του Βαγγέλη Καράμαλη
Δεν έμαθε ο Μαρτίνς - Τρελάθηκε με Καφού - Ξύλο στον Φορτούνη - Θύμισε Ποντένσε αλλά... (BINTEO)

Χασογκόλης Χασάν! Έξαλλος Τοροσίδης, "έφαγε" τον Γκασπάρ. 

Ο Ολυμπιακός επηρεασμένος από τις πολλές αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς στην αρχική ενδεκάδα και το γεγονός ότι παρουσιάστηκαν 11 νέοι παίκτες σε σχέση με το ματς του Σαββάτου κόντρα στην Ξάνθη, δεν είχε ρυθμό, δεν έπαιξε καλά και... κόλλησε στο 0-0 με τη Λαμία στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου.

Έτσι λοιπόν, οι Πειραιώτες καλούνται να πάρουν την πρόκριση στο Γ. Καραϊσκάκης, καθώς το περσινό πάθημα και ο αποκλεισμός από τη Λαμία (3-3 εκτός και 0-1 στο Φάληρο) δεν έγινε μάθημα στον Προτογάλο κόουτς. Ο Μαρτίνς ρίσκαρε, ήθελε να δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν παίζουν πολύ και στους τρεις νεοαποκτηθέντες και το πλήρωσε.

Ο Χασάν ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης, είχε διάθεση, ήταν μέσα στις φάσεις και έδωσε πολλές μάχες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο καθώς στο δεύτερο λόγω κούρασης έπεσε η απόδοσή του. Πάντως ο Αιγύπτιος συνεχίζοντας τα... περσινά και στη Λαμία έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, στέλνοντας την μπάλα άουτ από καλή θέση. Πάντως προσπάθησε πολύ και έψαξε το γκολ για να δώσει απαντήσεις.

Ο Καφού από την πλευρά του ξεκίνησε στα χαφ στο 4-2-3-1 δίπλα στον Καμαρά και λίγο πιο μπροστά, στο πρώτο 45λεπτο είχε τρεξίματα και διάθεση, όμως δεν πήρε πρωτοβουλίες, γεγονός που προκάλεσε και τη δυσαρέσκεια του προπονητή του. Ο Πορτογάλος μέσος περιορίστηκε σε κοντινές και ασφαλείς πάσες στα πέντε μέτρα, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Μαρτίνς, ο οποίος πολύ συχνά σηκωνόταν από τον πάγκο και του φώναζε να συμμετέχει πιο πολύ στο παιχνίδι και να πηγαίνει πιο κοντά στον Φορτούνη.

Ενδιαφέρον φυσικά υπάρχει και για τον Έλληνα αρχηγό των Πειραιωτών, ο οποίος πήρε 90λεπτο για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο Φορτούνης δεν φοβήθηκε και μπήκε δυνατά σε αρκετές μονομαχίες, δέχτηκε κλωτσιές και δυνατά μαρκαρίσματα, ενώ σε δύο-τρεις φάσεις (χαρακτηριστικότερη αυτή στο 22’) φάνηκε πως μπορεί με την ποιότητά του να ξεχωρίσει. Βέβαια, ακόμα δεν είναι στο 100% και σίγουρα ακόμα χρειάζεται χρόνο για να πάρει φανέλα βασικού στα δύσκολα παιχνίδια.

Όσον αφορά τον Μορ, ο νεαρός εξτρέμ μπήκε αλλαγή στο 55’ και έδωσε... πνοή στον Ολυμπιακό στα άκρα του. Έδειξε πως είναι πολύ γρήγορος και ότι επιδιώκει συνεχώς να πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός με τον αμυντικό, ωστόσο δεν ήταν αποτελεσματικός και σίγουρα χρειάζεται χρόνο. Πάντως, από τα λίγα λεπτά που τον είδαμε στη Λαμία, όντως... θύμισε Ποντένσε στον τρόπο παιχνιδιού, όμως θα πρέπει να τον ξαναδούμε και φυσικά ο ίδιος να γίνει πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του.

Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε και στην επιστροφή Τοροσίδη στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, ο οποίος προτιμήθηκε από τον Γκασπάρ για τον ρόλο του αριστερού μπακ και όλα δείχνουν πως αυτός λογίζεται πλέον (αφού έφυγε ο Κούτρης) ως ο αντι-Τσιμίκας. Ο «Τόρο» ήθελε μάλιστα πάρα πολύ να βάλει και γκολ σήμερα και μάλιστα υπήρξαν δύο φάσεις στο παιχνίδι όπου οι συμπαίκτες του δεν του έδωσαν την μπάλα εντός περιοχής, όπου... εξερράγη. O Τοροσίδης έβαλε τις φωνές την ώρα του αγώνα τόσο στον Ραντζέλοβιτς όσο και στον Σισέ, ;όπως μπορείτε στο παρακάτω βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό "χουνέρι" Μαρτίνς σε κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού - Τι του έκανε στη Λαμία!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags