Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Χτυπούσαν στο ψαχνό - Τυχαία πριν τον Ολυμπιακό; - Το καλύτερο μπακ στα Βαλκάνια - Θα παίξουν;
| 2020-02-15 21:12:00

Χτυπούσαν στο ψαχνό - Τυχαία πριν τον Ολυμπιακό; - Το καλύτερο μπακ στα Βαλκάνια - Θα παίξουν;

του Μάνου Τσαλγατίδη
Χτυπούσαν στο ψαχνό - Τυχαία πριν τον Ολυμπιακό; - Το καλύτερο μπακ στα Βαλκάνια - Θα παίξουν;

Για ταινία του Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ. Τριάδα-φωτιά. Όχι άλλο Γκαρσία!

O ΠΑΟΚ πέρασε από το ΑEL FC Arena και πλέον μπορεί να προετοιμαστεί απερίσπαστος για τη... μητέρα των μαχών του ελληνικού ποδοσφαίρου, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι «ασπρόμαυροι» ήταν σαφώς καλύτεροι από τους «βυσσινί» και αυτό φάνηκε όσο οι παίκτες του Δικεφάλου ήταν συγκεντρωμένοι στο πώς να παίξουν ποδόσφαιρο και όχι στο πως να γλυτώσουν τα πόδια τους από τις κλωτσιές των ποδοσφαιριστών της θεσσαλικής ομάδας.

Χωρίς καμία υπερβολή οι παίκτες της ΑΕΛ θα μπορούσαν να έχουν θέση σε cast ταινιών του Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ, ή του Στίβεν Σιγκάλ, (όχι ως πρωταγωνιστές βέβαια), αφού χτυπούσαν στο ψαχνό αυτούς του ΠΑΟΚ με την ανοχή φυσικά του Σέρβου διαιτητή.

Ας θεωρήσουμε τυχαίο γεγονός πως αυτό έγινε μια βδομάδα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό και ας συνεχίσουμε την... κουβέντα μας.

Οι κλωτσιές και τα σκληρά μαρκαρίσματα ανάγκασαν τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου να σκέφτονται περισσότερο το αν θα βγάλουν το ματς σώοι και αβλαβείς παρά το να ακολουθήσουν την τακτική και τη στρατηγική των «ασπρόμαυρων».

Αν πρέπει να σταθώ ατομικά σε κάποιους παίκτες αυτή είναι η τριάδα των Βραζιλιάνων, Μάτος, Μαουρίσιο και Ντούγκλας. Ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ έδειξε για πολλοστή φορά πως όταν είναι ξεκούραστος αποτελεί το πιο ποιοτικό δεξί μπακ στο ελληνικό πρωτάθλημα και ένα από τα καλύτερα σε ολόκληρα τα Βαλκάνια.

Από την άλλη ο Μαουρίσιο δείχνει πως πλέον βρίσκει τον καλό του εαυτό και αυτό μόνο καλό νέο μπορεί να αποτελεί για τον Αμπέλ Φερέιρα, που τον βλέπει να φορμαρίζεται στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Όσον αφορά τον Ντούγκλας, φαίνεται πως έχει εγκλιματιστεί στα ελληνικά δεδομένα (μην ξεχνάμε πως είναι η 1η του σεζόν εκτός Βραζιλίας) και αυτό που έλεγε το σκάουτινγκ ριπόρτ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για το φαρμακερό αριστερό του πόδι επιβεβαιώνεται 100%.

Από δω και πέρα όλοι στον Δικέφαλο θα μπουν σε mood ντέρμπι και πραγματικά ελπίζω και εύχομαι ο Ολυμπιακός να παίξει στην Τούμπα και να μη θυμηθεί τη θεατρική παράσταση που είχε ανεβάσει πριν 2 χρόνια με πρωταγωνιστή τον Όσκαρ Γκαρθία...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξέλιξη-βόμβα για Ξάνθη - ΠΑΟΚ! "Στον αέρα" το πρωτάθλημα - Τη... γλιτώνει ο Σαββίδης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags