Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Σλούκας: "Καψούρα" ο Λάρκιν με 2 εκατ. ετησίως - Δίδυμο Μπάικς-Σλούκα, "δώρο" από Ζοτς!
Μπάσκετ
| 2020-03-06 22:20:00

"Καψούρα" Ολυμπιακού ο Λάρκιν με 2 εκατ. ετησίως - Δίδυμο Μπάικς-Σλούκα, "δώρο" από Ζοτς!

του Pick n' Scroll
"Καψούρα" Ολυμπιακού ο Λάρκιν με 2 εκατ. ετησίως - Δίδυμο Μπάικς-Σλούκα, "δώρο" από Ζοτς!

Πότε τον "χτύπησε". Ποιος "υπέγραψε" Τουρκία. Πώς θα ρίξει βόμβα.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε να χάσει τίποτα στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Εφές για τον απλό λόγο ότι έπαιζε κόντρα σε μία καλύτερη ομάδα, έπαιζε και χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. 

Προσπάθησε να κάνει την υπέρβαση της υπέρβασης, αλλά δεν μπόρεσε γιατί και με καλύτερη ομάδα έπαιξε, όπως αναφέραμε και όπως ξέρει όλος ο κόσμος, αλλά και διότι ο Σέιν Λάρκιν βρέθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες βραδιές της καριέρας του. 

Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ πέτυχε 40 πόντους με 10 τρίποντα και "σκότωσε" τους Πειραιώτες, που προσπαθούσαν να τον περιορίσουν, χωρίς, όμως, να μπορέσουν να καταφέρουν τίποτα.

Ο Λάρκιν είναι γνώριμος στον Ολυμπιακό, καθώς πριν από μερικά καλοκαίρια οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του. Παίρνει, όμως, πάνω από 2 εκατ. δολάρια το χρόνο, ποσό που η ομάδα του Πειραιά δεν μπορούσε και δεν μπορεί να πλησιάσει.

Ο Ολυμπιακός βλέπει πλέον το παιχνίδι με την Αρμάνι. Αν το πάρει, θα συνεχίσει να έχει τύχη για την οκτάδα. Αν όχι, τότε θα στρέψει εν πολλοίς το βλέμμα του στη νέα χρονιά.

Πάντως, από το ματς με την Εφές κρατάει την εξαιρετική εμφάνιση του Ντουάιτ Μπάικς, ο οποίος είχε 11 πόντους και 8 ασίστ. Το πλάνο του Μπαρτζώκα είναι να κρατήσει του χρόνου τον Μπάικς και να προσθέσει δίπλα του τον Κώστα Σλούκα. Το να πάρει τον Σλούκα ο Ολυμπιακός μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά θα το παλέψει μέχρι εκεί που δεν πάει.

Για να φύγει, πάντως, ο Σλούκας από τη Φενέρ, πρέπει να φύγει και ο Ομπράντοβιτς. Αν δεν φύγει ο Ζοτς, τότε και ο διεθνής πλέι-μέικερ δεν μετακινείται από την τουρκική ομάδα, με την οποία έχει συμβόλαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η γυναικάρα που έχει... τρελάνει το ΣΕΦ - Απίθανο κορμί, ποια η σχέση της με τον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags