Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Πρόβλημα" Σλούκας-Σπανούλης - Δεν τον… πιστεύει ο Μπαρτζώκας
Μπάσκετ
| 2020-10-23 23:44:00

"Πρόβλημα" Σλούκας-Σπανούλης - Δεν τον… πιστεύει ο Μπαρτζώκας - Θέλει… Σάικς ή Χολ ο Ολυμπιακός

του Pick n' Scroll
"Πρόβλημα" Σλούκας-Σπανούλης - Δεν τον… πιστεύει ο Μπαρτζώκας - Θέλει… Σάικς ή Χολ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από εκεί, που είχε ξεκινήσει στην Ευρωλίγκα: στις ήττες. Στη πρεμιέρα είχε χάσει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από την Ζαλγκίρις, το βράδυ της Παρασκευής έπαθε το ίδιο στο Μόναχο από την Μπάγερν. Οι Πειραιώτες μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια και να περάσουν νικηφόρα από την έδρα μίας ομάδας, που δεν είναι δα και κανά μεγαθήριο. Ασχέτως του ότι έχει ξεκινήσει πολύ καλά στην διοργάνωση, έχοντας πλέον 4 νίκες και 1 ήττα.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να τερματίσει πρώτος στην μάχη του Μονάχου, γιατί δεν πήρε καθόλου βοήθεια από τους πλέι-μέικερ του. Και ο Σλούκας και ο Σπανούλης ήταν πολύ μακριά από τον καλό τους εαυτό. Δεν είναι μόνο ότι δεν σκόραραν. Είναι και ότι δεν οργάνωσαν σωστά. Και κυρίως δεν έβαλαν καθόλου μέσα στο παιχνίδι τους ψηλούς της ομάδας, τον Ελις και τον Μάρτιν. Οι δύο ψηλοί είχαν μαζί μόλις 7 πόντους, ενώ σε προηγούμενα παιχνίδια οργίασαν και ειδικά ο Μάρτιν.

Επαιξε τόσο άσχημα ο Ολυμπιακός, που αυτό αποτυπώθηκε και στα τρίποντα. Είχε 6/28 και με τέτοιο ποσοστό είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις, ειδικά μακριά από την έδρα σου. Ακόμη και όταν παίζεις με ένα όχι από τα μεγαθήρια της διοργάνωσης.

Μέσα σε όλα ο κόσμος δεν είδε σχεδόν καθόλου τον Λιβιό. Ο Γάλλος, που αποκτήθηκε ως δυνατή μεταγραφή από την Βιλερμπάν, δεν έχει βοηθήσει καθόλου μέχρι στιγμής. Στην αρχή ήταν ο τραυματισμός, στα τελευταία ματς δεν φαίνεται να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Μπαρτζώκα.

Φάνηκε, πάντως, για μία ακόμη φορά ότι ο Ολυμπιακός θα χρειαζόταν έναν ακόμη πλέι-μέικερ, που να δίνει βοήθειες σε Σλούκα και Σπανούλη. Εναν παίκτη σαν τον Χολ του Ερυθρού Αστέρα, που είχε πέρυσι ο Προμηθέας ή ακόμη και σαν τον Σάικς του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγρια κόντρα Σισέ-οπαδών Ολυμπιακού - Ατάκα για... φούστα - "Καρφάρα" για άσο των Πειραιωτών!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags