Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν έφτανε ο Σλούκας - Απίστευτο τι έγινε με Σπανούλη, όλα στον… αέρα
Μπάσκετ
| 2021-01-27 00:18:00

Δεν έφτανε ο Σλούκας - Απίστευτο τι έγινε με Σπανούλη, όλα στον αέρα - Πιέσεις σε Μπαρτζώκα!

του Pick n' Scroll
Δεν έφτανε ο Σλούκας - Απίστευτο τι έγινε με Σπανούλη, όλα στον αέρα - Πιέσεις σε Μπαρτζώκα!

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε το βράδυ της Τρίτης στο Μιλάνο, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν και πάλι καλό για αυτόν. Μετά την Βιλερμπάν και την Ζαλγκίρις έχασε και από την Αρμάνι και πλέον οι ελπίδες για την οκτάδα είναι ακόμη λιγότερες.

Η εμφάνισή του δεν ήταν η πλέον καλή, ακόμη και έτσι, όμως, θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Όταν, όμως, έκαιγε η μπάλα, ο Μάλκολμ Ντιλέινι έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο και «σκότωσε» τον Ολυμπιακό, που κατά το παρελθόν είχε πλησιάσει πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Ο Ολυμπιακός είχε τον δικό του…Ντιλέινι, τον Κώστα Σλούκα, σε μία ακόμη πολύ καλή βραδιά, αλλά ο διεθνής γκαρντ δεν είχε αξιόλογη συμπαράσταση από τους άλλους περιφερειακούς. Μόνο ο Βεζένκοφ από τους υπόλοιπους παίκτες στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, δεν ήταν αρκετή, όμως, η προσπάθειά του, ώστε να αποφευχθεί η ήττα.

Ο Βασίλης Σπανούλης έπαιξε μόλις 4 λεπτά και είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτό το διάστημα δεν πήρε ούτε ένα σουτ. Είναι άγνωστο τι θα γίνει από δω και πέρα με τον Σπανούλη να παίζει λίγο και τον Ολυμπιακό να χρειάζεται οπωσδήποτε έναν ακόμη δημιουργό. Από τις τάξεις των Πειραιωτών βγαίνει ότι ο Μπαρτζώκας δεν θέλει να γίνει μεταγραφή, αλλά πλέον με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στα σχοινιά, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Και αυτό την στιγμή, που οι Πειραιώτες δεν υπολογίζουν και τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος εδώ και ένα μήνα είναι εκτός δράσης με πρόβλημα τραυματισμού. Αυτό, που ακούγεται είναι ότι σε δύο εβδομάδες θα αρχίσει να μπαίνει στο παρκέ, αλλά ο χρόνος περνάει και ο Ολυμπιακός βλέπει τις ευκαιρίες για νίκη να περνάνε από μπροστά του και να μην μπορεί να τις πιάσει.

Και αν χάσει και από την Μπαρτσελόνα, τότε ο κόσμος θα αρχίζει να φωνάζει και να φωνάζει ακόμη πιο πολύ. Τίποτα, πάντως, δεν έχει χαθεί όσον αφορά στη πρόκριση και ούτε θα χαθεί και με ήττα από τους Καταλανούς. Θα είναι, όμως, σε μία τέτοια περίπτωση ακόμη πιο λίγες οι πιθανότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φέρνει και εξτρέμαρο ο Μαρινάκης - Αυτόν ζήτησε ο Μαρτίνς - Σκάει και δεύτερη μεταγραφή-έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags