Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Τεράστια δικαίωση Μαρτίνς, ατάκα που… σόκαρε στο ημίχρονο - Απίστευτος Φορτούνης, άλλος ο MVP!
| 2021-02-26 00:07:00

Τεράστια δικαίωση Μαρτίνς, ατάκα που… σόκαρε στο ημίχρονο - Απίστευτος Φορτούνης, άλλος ο MVP!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Τεράστια δικαίωση Μαρτίνς, ατάκα που… σόκαρε στο ημίχρονο - Απίστευτος Φορτούνης, άλλος ο MVP!

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Μία ακόμα χρυσή πρόκριση έγραψε στην ευρωπαϊκή του ιστορία ο Ολυμπιακός, καθώς παρότι έκανε τα εύκολα-δύσκολα στην Ολλανδία και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφερε να πάρει αποκλείσει την Αϊντχόφεν με γκολ του Χασάν στο 89’!

Οι Πειραιώτες μπορεί να μην ήταν καλοί, μπορεί να έκαναν μία από τις χειρότερες τους εμφανίσεις στη φετινή σεζόν, όμως έδειξαν… ψυχή και τσαγανό και κατάφεραν να πετάξουν εκτός Europa μία ομάδα που τους φοβήθηκε και δεν το άξιζε. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν μετριότατοι για 45 λεπτά και θα μπορούσαν να χάνουν και με περισσότερα γκολ, όμως στην επανάληψη έπαιξαν στο μισό γήπεδο τους αντιπάλους τους και βρήκαν το πολυπόθητο γκολ.

Τεράστια δικαίωση για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος όχι μόνο δούλεψε σκληρά για να φέρει την ομάδα στους »16 της διοργάνωσης, αλλά κόντρα σε όλους επέμενε πριν από 1.5 μήνα να περιμένει τον Αχμέντ Χασάν. Τον παίκτη που λύτρωσε απόψε τους «Ερυθρολεύκους» και ο οποίος ίσως να μην είχε θέση καν στην αποστολή απόψε, αν ο Πορτογάλος είχε ακούσει τη διοίκηση και όσους επέμεναν εντός ομάδας να φέρουν φορ τον Γενάρη. Ο κόουτς πίστεψε τον Αιγύπτιο, τον περίμενε να επιστρέψει από τη… μάχη του με τον κορωνοϊό και δικαιώθηκε. Του το ξεπλήρωσε το δικό του παιδί!

Ο Μαρτίνς βέβαια δεν πιστώνεται μόνο την επιλογή του Χασάν, αλλά γενικότερα τη δουλειά στην ομάδα, την οποία έχει ανεβάσει επίπεδο. Επίπεδο βέβαια έχει ανέβει και ο ίδιος, καθώς ακόμα και στην Ολλανδία έκανε τρομερό κοουτσάρισμα. Τόσο τεχνικά όσο και ψυχολογικά. Ο κόουτς του Ολυμπιακού μετά το 1-0 φώναζε στους παίκτες του να βγουν μπροστά, ενώ μετά το 2-0 και πηγαίνοντας για τα αποδυτήρια, στην προσπάθειά του να ξυπνήσει την ομάδα φώναζε σε όλους «Τι συμβαίνει; Παίξτε ποδόσφαιρο»!

Όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι, ο Πορτογάλος το δούλεψε πολύ το παιχνίδι, παρότι δεν του βγήκε τίποτα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο έριξε όμως τον Κώστα Φορτούνη και ο Έλληνας άσος άλλαξε τα πάντα. Ανέβασε τον Ολυμπιακό, έδωσε ποιότητα, κράτησε μπάλα και άλλαξε τον ρυθμό. Μπορεί να μην σκόραρε, αφού η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι στο φάουλ που εκτέλεσε, όμως ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου.

Από εκεί και πέρα, συγκλονιστική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μπα, που ήταν παντού στην άμυνα και αυτός που διέσωσε τα πολλά λάθη των Σεμέδο και Σα. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ έφταιγε για ακόμα ένα γκολ, ενώ η συνολική του εικόνα ήταν κακή και θα μπορούσε να κοστίσει πολύ ακριβά.

Ο Ολυμπιακός πάντως πήρε τη μεγάλη πρόκριση, έβαλε στον κουμπαρά του ένα εκατομμύριο ευρώ ως μπόνους και μάζεψε έξτρα βαθμούς στη… μάχη που δίνει για να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία της UEFA. Το ταξίδι συνεχίζεται!
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γκρέμισε" τα μικρόφωνα στο γκολ πρόκρισης ο Θαναηλάκης - Παραλήρημα για Χασάν! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags