Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τέλος οι δικαιολογίες, τα αλλάζει όλα ο Γκαρσία
| 2021-03-04 12:35:00

Τέλος οι δικαιολογίες, τα αλλάζει όλα ο Γκαρσία - Ιδού το πλάνο για Καγκάβα-Συγκλονιστικός Ζίβκοβιτς

του Μάνου Τσαλγατίδη
Τέλος οι δικαιολογίες, τα αλλάζει όλα ο Γκαρσία - Ιδού το πλάνο για Καγκάβα-Συγκλονιστικός Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ: Το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία είναι ανάξιο σχολιασμού, αφού ο Δικέφαλος είχε προκριθεί στα ημιτελικά από το πρώτο παιχνίδι και η ομάδα της Φθιώτιδας είναι γνωστό πως έχει ως πρωταρχικό στόχο τη σωτηρία και δεν έδινε μεγάλη βάση στο Κύπελλο Ελλάδας έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα για αυτή. 

Ο Γκαρσία για ακόμα μια φορά έκανε αλλαγές σε πρόσωπα. Σωστές κιόλας, αφού ξεκούρασε παίκτες ενόψει Άρη και Παναθηναϊκού και γενικότερα οι κινήσεις του αναφορικά με το ροτέισιον ήταν... χειρουργικές.



Ο Ουρουγουανός μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε το εξής:  «Ξέρω πολύ καλά τους ποδοσφαιριστές και τα χαρακτηριστικά που έχουν. Κάθε προπονητής θέλει να έχει μια βασική ομάδα και από εκεί και πέρα έχοντας ξεκάθαρα την εικόνα του ρόστερ, ξέρω πολύ καλά τι χρειαζόμαστε και θα πρέπει να τα μεταφέρω στους υπεύθυνους». 

Όπως γίνεται λοιπόν κατανοητό οι δικαιολογίες τελειώσανε για όλους. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδωσε ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες του ρόστερ (πλην του Μπράνονιτς ακόμα) και αυτοί έχουν κριθεί. Στόχος του προπονητή του Δικεφάλου είναι να δημιουργήσει τη νέα σεζόν μια ομάδα που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, θα κερδίζει, αλλά θα βγάζει στο γήπεδο και το ανάλογο πάθος και δεν θα είναι τόσο... soft όσο έχει παρουσιαστεί φέτος σε αρκετά ματς ο Δικέφαλος. 

Όσον αφορά τον Καγκάβα, ήταν σαφές πως το τεχνικό τιμ είχε πλάνο για τον Ιάπωνα. Σιγά σιγά του έδινε λεπτά συμμετοχής για να φτάσει στο σημείο να ξεκινήσει βασικός και να πάρει 90λεπτο. Είναι σαφές πως όσο «ανεβαίνει» ο 31χρονος μεσοεπιθετικός θα δούμε ωραία πράγματα από αυτόν, αφού ο άνθρωπος ξεχειλίζει από ποιότητα και σίγουρα θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στα απαιτητικά Play Off που έρχονται. 

Δεν γίνεται να μην αναφερθώ στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και στην κίνηση ανθρωπιάς που έκανε, ο Σέρβος ποδοσφαιριστής έκανε δωρεά ύψους 23 χιλιάδων ευρώ καλύπτοντας όλο το ποσό που απαιτείται για την ιατρική φροντίδα της Λάνα Βελίτσκοβιτς από το Νις, η οποία έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και χρειάζεται άμεσα θεραπεία.

Είναι όμορφο να ξέρεις ότι στη ζοφερή και περίεργη εποχή που ζούμε αποδεικνύεται ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με όμορφη ψυχή και πως το ποδόσφαιρο είναι πολλά παραπάνω από ένα άθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει την Παρασκευή top άσος του ΠΑΟΚ - "Διώχνει" κι άλλον ο Γκαρσία - Αποκάλυψη για το "θέμα" Σα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags