Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Φεύγει την Παρασκευή top άσος του ΠΑΟΚ - "Διώχνει" κι άλλον ο Γκαρσία - Αποκάλυψη για το "θέμα" Σα!
| 2021-03-03 18:49:00

Φεύγει την Παρασκευή top άσος του ΠΑΟΚ - "Διώχνει" κι άλλον ο Γκαρσία - Αποκάλυψη για το "θέμα" Σα!

Του Αδέσποτου
Φεύγει την Παρασκευή top άσος του ΠΑΟΚ - "Διώχνει" κι άλλον ο Γκαρσία - Αποκάλυψη για το "θέμα" Σα!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή της Τετάρτης λοιπόν υπήρξε αποκάλυψη για τη μεταγραφή-αποχώρηση που ολοκληρώνει ο ΠΑΟΚ μέχρι την Παρασκευή, για τον δεύτερο παίκτη που ετοιμάζει άμεσα βαλίτσες για αποχώρηση από την Τούμπα, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που… ταλαιπωρεί τον Ζοσέ Σα. Bonus και μία απίθανη ιστορία με τα δίδυμα αδέλφια που διαπρέπουν στη Σούπερ Λιγκ 2!

Διαβάστε τα σημαντικότερα και ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ

** Την Παρασκευή είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λέο Ζαμπά σε ομάδα της Βραζιλίας. Ο Βραζιλιάνος άσος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά κι έχει και το θέμα που τον ταλαιπωρεί  με τον τραυματισμό εδώ και 1.5 χρόνο. Έχουν γίνει λάθη μάλιστα στη συγκεκριμένη υπόθεση και ο ίδιος… κατηγορεί τον Δικέφαλο.

Ήρθε η ώρα πάντως να αποχωρήσει και ενδεχομένως την Παρασκευή θα κλείσει η μεταγραφή του, είτε με οψιόν και ρήτρα ή με πώληση με ποσοστό μεταπώλησης.

** Κάτι αντίστοιχο ίσως γίνει και με τον Ντάγκλας Αουγκούστο. Δεν υπολογίζεται από τον Πάμπλο Γκαρσία και απλά… μετράει μέρες.

** Ο Ραφίνια έχει συμφωνήσει με την Φλαμένγκο και περιμένει να ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο στη Βραζιλία για να ανακοινωθεί κι επίσημα.

** Εκτός αποστολής για τη ρεβάνς με τον Άρη ο Ζοσέ Σα, που δεν είναι καλά και είναι φανερό πως χρειάζεται ξεκούραση. Τις τελευταίες 10 ημέρες πάντως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα η σύζυγος του Σα και μάλιστα είχε μπει στο νοσοκομείο και για μία επέμβαση, όταν έπαιζε ο Ολυμπιακός με την Αϊντχόφεν. Ίσως τον επηρέασε και αυτό. Πάντως ο Πορτογάλος εδώ κι έναν μήνα είναι ντεφορμέ. ΄

** Απίθανο ματς στο Ιωνικός-Εργοτέλης για τη Σούπερ Λιγκ2, όπου οι φιλοξενούμενοι νίκησαν 3-2 με ανατροπή και τρία γκολ του Ηλία Τσέλιου που έκανε την εμφάνιση της ζωής του. Ο 23χρονος ξεκίνησε την καριέρα του ως εξτρέμ, αλλά πλέον παίζει ως οκτάρι και δεκάρι. Σε ηλικία 12 χρονών η ΑΕΚ τον πήρε ως πολύ μεγάλο ταλέντο από ομάδα της Καισαριανής και μάλιστα είχε δώσει και 3.000 ευρώ. Μάλιστα, ο Τόνι Σαβέβσκι δεν ήταν πολύ σίγουρος και το… πήρε πάνω του ο τότε προπονητής στις Ακαδημίες, Άγγελος Χατζόπουλος. Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Εργοτέλη κι έμεινε εκεί.

Επιπλέον, ο δίδυμος αδερφός του είναι τερματοφύλακας στον Διαγόρα και δεν έχει χάσει λεπτό. Και μάλιστα και τα δύο αδέλφια (δίδυμα από διαφορετικό σάκο) με τις εμφανίσεις τους έχουν κρατήσει Διαγόρα και Εργοτέλη στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ 2!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο "μπαμ" Σαββίδη για καλοκαίρι - Αυτόν τον παικταρά φέρνει στην Τούμπα - Έδωσε… υπόσχεση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags