Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Το πρώτο "μπαμ" Σαββίδη για καλοκαίρι - Αυτόν τον παικταρά φέρνει στην Τούμπα!
| 2021-03-03 13:30:00

Το πρώτο "μπαμ" Σαββίδη για καλοκαίρι - Αυτόν τον παικταρά φέρνει στην Τούμπα - Έδωσε… υπόσχεση!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Το πρώτο "μπαμ" Σαββίδη για καλοκαίρι - Αυτόν τον παικταρά φέρνει στην Τούμπα - Έδωσε… υπόσχεση!

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Με επιτυχία πέρασε τις… μεταγραφικές εξετάσεις του Ιανουαρίου ο Όλαφ Ρέμπε στον ΠΑΟΚ, καθώς κινήθηκε γρήγορα, έφερε παίκτες, ενώ έκλεισε και κάποιες εξαιρετικές συμφωνίες για τον σύλλογο. Έτσι λοιπόν, πήρε το… πράσινο φως και ο Δικέφαλος ετοιμάζεται να δουλέψει με την ίδια λογική και τους ίδιους ανθρώπους (μάνατζερ και όχι μόνο…) και ενόψει καλοκαιριού, όπου οι αλλαγές στο ρόστερ θα είναι και πάλι πολλές.

Με τον Πάμπλο Γκαρσία στο τιμόνι εδώ και λίγους μήνες, στον Δικέφαλο έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε «αναδόμηση» τις ομάδες και μην εκπλαγείτε αν μέσα στους επόμενους μήνες φύγουν και έρθουν στην Τούμπα περισσότεροι από 10 παίκτες. Άλλωστε, διοίκηση και τεχνικό τιμ συμφωνούν πως χρειάζονται τόσο… ανανέωση όσο και ενίσχυση ποιότητας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν, σε Γερμανία και Θεσσαλονίκη, τις τελευταίες ημέρες, η πρώτη μεταγραφή που ετοιμάζουν από τώρα οι «ασπρόμαυροι» θα αφορά τη θέση του αριστερού μπακ. Άλλωστε, η αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη ήταν το γεγονός της σεζόν για τον σύλλογο και παρά την απόκτηση του Μπαμπά Ραχμάν, το κενό ακόμα δεν έχει καλυφθεί. Άλλωστε, ο 26χρονος Γκανέζος ήρθε ως δανεικός από την Τσέλσι για έξι μήνες και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αυτή τη στιγμή, βάσει και του βιογραφικού του, αν θα μπορέσει τελικά να βοηθήσει!

Γι’ αυτό λοιπόν στον Δικέφαλο ψάχνουν μία καλύτερη και… μόνιμη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας και αυτός φαίνεται πως θα είναι ο Κώστας Σταφυλίδης. Ο Έλληνας άσος εδώ και 13 μήνες δεν έχει πάρει ευκαιρίες στη Χόφενχάιμ και παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023, όλα δείχνουν πως τον Ιούνιο θα αποχωρήσει. Οι Γερμανοί θα ήθελαν να… ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του, ο Ρέμπε έχει τις επαφές για να βοηθήσει και ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ.

Το όνομα του Σταφυλίδη έχει ακουστεί για τον ΠΑΟΚ και στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, τουλάχιστον στις έξι τελευταίες (Γενάρη-καλοκαίρι), όμως πλέον φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του. Ακόμα και ο ίδιος είναι πλέον… ψημένος, τόσο για αγωνιστικούς όσο και για προσωπικούς λόγους. Θέλει να γυρίσει στην Τούμπα και στην Θεσσαλονίκη και ξέρει πως με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο, μπορεί να εξασφαλίσει και θέση βασικού. Φυσικά, το θέμα είναι και οικονομικό, ωστόσο ο Έλληνας αμυντικός αποτελεί… καψούρα της οικογένειας Σαββίδη (συγκεκριμένα τον θέλει πολύ και ο Ιβάν Σαββίδης) εδώ και χρόνια και τους έχει υποσχεθεί πως όταν γυρίσει στη Σούπερ Λιγκ, θα φορέσει τα ασπρόμαυρα!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Πάμπλο... σκοτώνει τον Καγκάβα - Έκπληξη Φαν’τ Σιπ στην Εθνική - "Έγκλημα" με Λιβάγια για 300.000!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags