Facebook Pixel Άρσεναλ – Ολυμπιακός: "Κρέμασαν" τον Μαρτίνς οι παίκτες - Δικαίωση Μαρινάκη με Σωκράτη - Τι θα έκαναν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ;
Ποδόσφαιρο
| 2021-03-18 22:10:00

"Κρέμασαν" τον Μαρτίνς οι παίκτες - Δικαίωση Μαρινάκη με Σωκράτη - Τι θα έκαναν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ;

του Βαγγέλη Καράμαλη
"Κρέμασαν" τον Μαρτίνς οι παίκτες - Δικαίωση Μαρινάκη με Σωκράτη - Τι θα έκαναν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ;

Ο Πορτογάλος έκανε τα πάντα, αλλά η πρόκριση είχε χαθεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Ο συγκλονιστικός Ελ Αραμπί, ο εντυπωσιακός Παπασταθόπουλος και οι απογοητευτικοί Φορτούνης και Μπρούμα.

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Μπορεί να κυνηγούσε… θαύματα και τρελές ιστορίες, όμως ο Ολυμπιακός δεν φοβήθηκε την Άρσεναλ, έπαιξε πολύ καλά, νίκησε 1-0 και φεύγει από το Europa League με ψηλά το κεφάλι κι ένα μικρό χαμόγελο. Μία ικανοποίηση ότι κοίταξε στα μάτια μία τεράστια ευρωπαϊκή ομάδα, την νίκησε ξανά μέσα στην έδρα της και θα μπορούσε ακόμα και να την πετάξει εκτός, αν οι παίκτες δεν είχαν «κρεμάσει» τον Πέδρο Μαρτίνς. Όχι απόψε, αλλά στο πρώτο ματς στο Γ. Καραϊσκάκης.

Και δεν αναφερόμαστε καν στην γκάφα του Ζοσέ Σα, που έκανε δώρο το γκολ στο 0-1. Αν οι Πειραιώτες δεν είχαν δεχθεί το τρίτο γκολ στο Φάληρο πριν μία εβδομάδα, ενώ το ματς είχε «σβήσει», σήμερα θα μπορούσαν με το τέρμα του εντυπωσιακού Ελ Αραμπί να… ταρακουνήσουν για τα καλά τους Λονδρέζους. Ήταν άλλωστε εμφανές, πως εάν πετύχαινε και δεύτεροι γκολ η ελληνική ομάδα, οι γηπεδούχοι ήταν ικανοί να πετύχουν μόνοι τους το τρίτο!

Ο Μαρτίνς λοιπόν, παρά τα προβλήματα και την τεράστια απουσία του Ρούμπεν Σεμέδο, κατάφερε να παρατάξει μία αξιοπρεπέστατη ομάδα που πάλεψε στα ίσια για την πρόκριση. Το πλάνο με την τριάδα στην άμυνα απέδωσε, όπως και οι επιλογές των Ανδρούτσου – Χολέμπας, ενώ στη μεσαία γραμμή η… επιστροφή του Εμβιλά, άλλαξε τα δεδομένα.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός για να παλέψει το ματς, χρειάστηκε να έχει σε τρομερή βραδιά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που δικαίωσε απόλυτα τον Βαγγέλη Μαρινάκη που τα… έσκασε και τον έφερε τον Γενάρη. Έκανε μεγάλη εμφάνιση κι έδωσε απαντήσεις τόσο στην Άρσεναλ όσο και στους επικριτές του εντός Λινανιού. Όπως σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που ήταν συγκλονιστικός. Όχι μόνο πέτυχε το γκολ της νίκης, αλλά δεν σταμάτησε λεπτό να τρέχει και να πιέζει. Αν δεν ήταν 34 χρονών, σίγουρα απόψε θα είχε πάρει μεταγραφή!

Αυτός που θα μπορούσε πάντως να πάρει… μεταγραφή, θα ήταν ο Μπα που ήταν επίσης καλός, όμως «κρέμασε» την ομάδα του με την ανόητη κόκκινη, ενώ σε κακό βράδυ βρέθηκαν οι Μασούρας, Φορτούνης και Μπρούμα. Ειδικά ο τελευταίος, μπήκε για να δώσει το κάτι… παραπάνω και απογοήτευσε.

Όλα αυτά όμως ανήκουν πλέον στο παρελθόν και στον Πειραιά μπορούν απλά να σκέφτονται τι θα είχε γίνει, αν στο πρώτο παιχνίδι είχαν ένα καλύτερο σκορ ή μία μικρότερη ήττα. Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι, με νίκη που έφερε βαθμούς στην Ελλάδα και επιβεβαίωσε πως βρίσκεται πολύ μπροστά σε σχέση με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που τον «κυνηγούν» εντός Ελλάδας για να του πάρουν τα σκήπτρα. Ποιος από τους Δικεφάλους θα μπορούσε να κοντράρει την Άρσεναλ και να τη νικήσει; Φέτος κανείς!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο μικρός που έχει τρελάνει Μαρτίνς - Θα γίνει… νέος Φορτούνης - Στη λίστα top ευρωπαϊκής ομάδας!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags