Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο Γκαρσία... βραχυκύκλωσε την ΑΕΚ - Διαιτητικά εγκλήματα - Αν μου βρείτε replay, χαρίζω playstation 5!
| 2021-03-22 17:14:00

Ο Γκαρσία... βραχυκύκλωσε την ΑΕΚ - Διαιτητικά εγκλήματα - Αν βρείτε replay, χαρίζω playstation 5!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Ο Γκαρσία... βραχυκύκλωσε την ΑΕΚ - Διαιτητικά εγκλήματα - Αν βρείτε replay, χαρίζω playstation 5!

Όλα τα σφυρίγματα για την Ένωση, μόνο για Eurovision είναι η σχολή του Μαυροβουνίου. Ποιο ήταν το πλάνο του ΠΑΟΚ που πέτυχε στο ντέρμπι και τι κέρδισε ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ σε ένα ματς που ο Δικέφαλος άξιζε τη νίκη και κατάφερε να την πάρει και με... κόντρα διαιτησία. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά ήταν μαχητικός, είχε ξεκάθαρο πλάνο και κατάφερε να πάρει τους πολύ σημαντικούς τρεις βαθμούς.

Η αλήθεια είναι πως μερικές φορές για να κερδίσεις πρέπει να βγάλεις από πάνω σου όλα τα... φανταχτερά και να μπεις μέσα στη λάσπη για να λερωθείς και να παλέψεις. Ε, αυτό έκαναν οι «ασπρόμαυροι» και τελικά τους βγήκε.

Το πλάνο του Γκαρσία με τα τρία χαφ ήταν εξαιρετικό και κατάφερε σε πολύ μεγάλο βαθμό να βραχυκυκλώσει την ΑΕΚ σε σημείο που δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Πασχαλάκη, ενώ η τοποθέτηση του Μπάμπα και οι βοήθειες του Αντρίγια Ζίβκοβιτς... έσβησαν τον Λιβάι Γκαρσία.

Σίγουρα αυτό το θετικό αποτέλεσμα δεν σηκώνει πανηγυρισμούς, ωστόσο είναι ένα πρώτο βήμα, έτσι ώστε να γυρίσει το κλίμα και έστω στο... παρά-πέντε ο Δικέφαλος να πετύχει τους στόχους που του έχουν απομείνει. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να χτίσει πάνω σε αυτό που πέτυχε στο παιχνίδι της Κυριακής και με σταθερά βήματα να ολοκληρώσει τη σεζόν, έτσι όπως αυτός θέλει.

Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι... εσωστρέφειας. Όποιος έχανε θα βυθίζονταν ακόμα περισσότερη σε αυτή, αλλά και στη γκρίνια και στη μουρμούρα που θα υπήρχε. Οι «ασπρόμαυροι» με τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ κέρδισαν βαθμούς, κέρδισαν χρόνο, αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι ανέκτησαν ένα κομμάτι της χαμένης τους ψυχολογίας. Πλέον οι παίκτες του ΠΑΟΚ αρχίζουν να πιστεύουν ξανά στον εαυτό τους και στις δυνατότητες της ομάδας.

Ας μιλήσουμε όμως και λίγο για τη διαιτησία του αγώνα... Ο Μαυροβούνιος διαιτητής Νταμπάνοβιτς με κάποιο μαγικό τρόπο κατάφερε να δώσει όλα τα σφυρίγματα στην ΑΕΚ. Έβγαζε κίτρινες κάρτες με εξαιρετική ευκολία στους παίκτες του Γκαρσία, ενώ σε αυτούς των «κιτρινόμαυρων» το σκεφτόταν και 1 και 2 φορές μέχρι να τους δείξει κάρτα. Φυσικά, το πιο κραυγαλέο από όσα έκανε είναι το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΟΚ. Ο Νταμπάνοβιτς και ο Κροάτης VAR Βιντούλιν είδαν χέρι του Ελ Καντουρί.

Εγώ ακόμα ψάχνω το καρέ που φαίνεται ότι ο Μαροκινός μέσος του ΠΑΟΚ παίρνει τη μπάλα με το χέρι του. Αν κάποιος το έχει δει του δίνω το Playstation 5 μου! Επιμένω ότι ήταν μια ξεκάθαρα λάθος-εγκληματική απόφαση, που θα μπορούσε να στοιχίσει στον ΠΑΟΚ.

Σε ένα τέτοιο ντέρμπι ο κύριος Κλάτενμπεργκ αποφάσισε να φέρει διαιτητή από τη σχολή διαιτησίας του Μαυροβουνίου. Ας πει κάποιος στον Άγγλο πως η εν λόγω χώρα δεν είναι διάσημη για τους διαιτητές της, αλλά για τα πολύ όμορφα τραγούδια που στέλνει κατά καιρούς στη Eurovision. Στόχος είναι οι ξένοι ρέφερι που έρχονται να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.. Αν θέλουμε να βλέπουμε διαιτητικά εγκλήματα έχουμε και δικά μας... φυντάνια εδώ στην Ελλάδα.



**ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χοντρό παρασκήνιο με Πασχαλάκη - Γι’ αυτό τον έβαλε ο Γκαρσία - Σκάει... διπλή μεταγραφή στον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags