Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Χοντρό παρασκήνιο με Πασχαλάκη - Γι’ αυτό τον έβαλε ο Γκαρσία
| 2021-03-22 09:00:00

Χοντρό παρασκήνιο με Πασχαλάκη - Γι’ αυτό τον έβαλε ο Γκαρσία - Σκάει... διπλή μεταγραφή στον ΠΑΟΚ!

Χοντρό παρασκήνιο με Πασχαλάκη - Γι’ αυτό τον έβαλε ο Γκαρσία - Σκάει... διπλή μεταγραφή στον ΠΑΟΚ!

Πώς... χάθηκε 1.5 εκατ. ευρώ και γατί μπήκε στην ενδεκάδα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Έλληνας γκολκίπερ έχει ξεκάρους στόχους στα παιχνίδια που μένουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΠΑΟΚ: Ο Πάμπλο Γκαρσία θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα σχετικά με την υπόθεση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και τα όσα είχαν προηγηθεί της αναμέτρησης με τον Άρη.

Ο έμπειρος διεθνής κίπερ επέστρεψε στην ενδεκάδα μετά από δύο ματς. Στην αναμέτρηση βέβαια με τον Παναθηναϊκό ήταν εκτός λόγω των όσων είχαν γίνει στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Στα δύο τελευταία ματς ο ΠΑΟΚ είχε δεχθεί 4 γκολ με τον Ζίβκοβιτς να μη διάγει και τις καλύτερες ημέρες της καριέρας του, καθώς 2 γκολ είχε δεχθεί και στο ματς με τον Αστέρα. Γενικά ο πρώην κίπερ της Ξάνθης δεν πείθει ιδιαίτερα και όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει στην αγορά το καλοκαίρι για να αποκτήσει έναν τερματοφύλακα που θα του προσφέρει ασφάλεια.

Επιστρέφοντας στον Πασχαλάκη είχε πολλά να αποδείξει στο ματς με την ΑΕΚ και ήθελε να φέρει το τρίποντο στην ομάδα βγάζοντας σιγουριά στις εξόδους του και έχοντας και 2 καλές αποκρούσεις. Στο γκολ των φιλοξενούμενων δεν φέρει ευθύνη καθώς πιάστηκε όλη η άμυνα στον ύπνο με την τρομερή κάθετη μπαλιά του Μάνταλου.

Όπως και να έχει, ο Πασχαλάκης φώναξε παρών και θα τα δώσει όλα στα εναπομείναντα ματς για να είναι βασικός και να διεκδικήσει όσο μπορεί το να διατηρηθεί στην ομάδα και τη νέα χρονιά. Διαφορετικά θα επιδιώξει μια μεταγραφή στο εξωτερικό όπου έχει πέραση, με τον ΠΑΟΚ να απορρίπτει προτάσεις για τον ίδιο το περασμένο καλοκαίρι.

Παράλληλα, θέλει να επιστρέψει και στην Εθνική Ελλάδος, από την οποία έχει πάρει απουσία από τις 2 τελευταίες κλήσεις του Φαν Σχιπ, πληρώνοντας τη κακή χρονιά που διάγει με τον ΠΑΟΚ. Εξάλλου, σε 13 αγώνες έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του μόλις 3 φορές, ενώ η αξία του πλέον έχει φτάσει στο 1 εκατ. ευρώ. Για την ιστορία τον Μάιο του 2019 κόστιζε 2.5 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο παικταράδες… καθάρισαν για ΠΑΟΚ - Γι’ αυτό γύρισε ο Πασχαλάκης; - Ταινία… τρόμου η ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags