Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Φαν’τ Σχιπ όπως λέμε... Σάντος - Άδικος ο πόλεμος - Αυτή η φουρνιά έχει ταλέντο και είναι οικογένεια!
| 2021-03-26 00:06:00

Φαν’τ Σχιπ όπως... Σάντος - Άδικος ο πόλεμος - Αυτή η φουρνιά έχει ταλέντο και είναι οικογένεια!

Φαν’τ Σχιπ όπως... Σάντος - Άδικος ο πόλεμος - Αυτή η φουρνιά έχει ταλέντο και είναι οικογένεια!

Ηθικός και φυσικός αυτουργός του κλίματος που υπάρχει στην ομάδα είναι ο Ολλανδός κόουτς που έχει... πολεμηθεί όσο λίγοι και άδικα. Πλέον, βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νέα και… ωραία «γαλανόλευκη»!

Εθνική Ελλάδας: Ελάχιστοι περίμεναν πριν την σέντρα στην Ισπανία, ότι η Ελλάδα θα κατάφερνε να φύγει με βαθμό στις... αποσκευές της από την Ιβηρική. Κι όμως η Εθνική τα κατάφερε, χρησιμοποιώντας τη γνωστή συνταγή της από τα χρόνια των επιτυχιών. Την συνταγή της ομαδικής προσπάθειας και της αυταπάρνησης.

Άπαντες στο «γαλανόλευκο στρατόπεδο» έχουν κάθε λόγο να χαίρονται και με το παραπάνω για την εικόνα που αντικρίζουν. Όχι γιατί η Εθνική πήρε το 1-1 από την Ισπανία εκτός έδρας, αλλά επειδή η επίσημη αγαπημένη απέδειξε ότι γίνεται ξανά ΟΜΑΔΑ. Ένα σύνολο ποδοσφαιριστών που ο ένας αγωνίζεται για τον άλλον, δίχως εγωισμούς και... βεντετισμούς.

Ηθικός και φυσικός αυτουργός αυτού του κλίματος είναι ο Τζον φαν ΄τ Σχιπ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, παρότι από συγκεκριμένες πλευρές έχει αδίκως πολεμηθεί, κατάφερε με τη δουλειά του να επαναφέρει το κλίμα οικογένειας στην Εθνική. Αυτό ακριβώς το κλίμα είναι το απαραίτητο προαπαιτούμενο, ώστε να μπορέσει η ομάδα σε δεύτερο χρόνο ν' ανέβει επίπεδο και αγωνιστικά.

Γιατί αυτή η φουρνιά της Ελλάδας ταλέντο έχει μπόλικο. Ο Τζόλης, ο Τσιμίκας και τα άλλα παιδιά της ηλικίας τους, μαζί με τους… μπαρουτοκαπνισμένους πια Μπακασέτα, Ζέκα, Βλαχοδήμο και όχι μόνο, φαίνονται έτοιμοι να επαναφέρουν την Εθνική εκεί που την είχαμε συνηθίσει (για τελευταία φορά) επί Σάντος. Ο Ολλανδός προπονητής βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νέα και… ωραία «γαλανόλευκη»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Είχε άστρο και Τζόλη η Εθνική - Άλλος "πήρε" μεταγραφή στην Ισπανία - Δεν βγήκε το ρίσκο Φαν’τ Σχιπ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags