Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φεύγει από ΠΑΟΚ μετά το… πισώπλατο χτύπημα - Η μεγάλη διαφορά του Σαββίδη - "Άλλοι κάνουν ντου..."
| 2021-03-29 21:07:00

Φεύγει από ΠΑΟΚ μετά το… πισώπλατο χτύπημα - Η μεγάλη διαφορά του Σαββίδη - "Άλλοι κάνουν ντου..."

του Μάνου Τσαλγατίδη
Φεύγει από ΠΑΟΚ μετά το… πισώπλατο χτύπημα - Η μεγάλη διαφορά του Σαββίδη - "Άλλοι κάνουν ντου..."

Ποιος... κρέμασε τον Δικέφαλο και γιατί τώρα υπάρχει καθυστέρηση στον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν; Το μεγάλο δίλλημα και η... ελυθερία του Ιβάν.

ΠΑΟΚ: Άνοιξη, η εποχή που ανθίζουν οι αμυγδαλιές και τα κάθε λογής λουλούδια. Η εποχή που έρχονται τα χελιδόνια στη χώρα μας και επίσης ανοίγει και ο καιρός και μας κάνει όλους να χαμογελάμε λίγο περισσότερο. 

Η άνοιξη βέβαια είναι και η εποχή που οι ομάδες μπαίνουν στην τελική ευθεία του προγραμματισμού τους ενόψει της νέα σεζόν που θα ξεκινήσει από τον καλοκαίρι. Στον ΠΑΟΚ βέβαια δεν υπάρχει αθλητικός διευθυντής και όπως γίνεται κατανοητό αυτό από μόνο του είναι πρόβλημα. Από τη στιγμή που ο Όλαφ Ρέμπε συμφώνησε πίσω από την πλάτη των «ασπρόμαυρων» με τη Νυρεμβέργη δεν θα μπορούσε να μείνει περισσότερο στη Θεσσαλονίκη και έτσι η θέση άδειασε.

Φυσικά, αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ υπάρχουν άνθρωποι που μαζί με τον Πάμπλο Γκαρσία και τους συνεργάτες του σχεδιάζουν τη νέα σεζόν σε αρκετά επίπεδα. Ωστόσο, τα ανοιχτά θέματα είναι πολλά. Δανεισμοί παικτών, κάλυψη των κενών του ρόστερ, πωλήσεις, ανανεώσεις συμβολαίων και κλείσιμο της προετοιμασίας είναι κάποια από αυτά.

Το θέμα του αθλητικού διευθυντή το χειρίζεται η οικογένεια Σαββίδη, ωστόσο ακόμα δεν έχει παρθεί καθαρή απόφαση για το πιο μοντέλο θα ακολουθήσει ο Δικέφαλος, οπότε το συγκεκριμένο θέμα χρειάζεται ακόμα λίγο χρόνο. Βέβαια, η στιγμή που συμβαίνει αυτό δεν είναι και η καλύτερη, αφού όπως έγραψα και πιο πάνω τώρα είναι η περίοδος που πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για την ομάδα και τον σχεδιασμό της.



Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα σερί δύσκολων αγώνων εκτός έδρας και αν θέλει να χαμογελά στο τέλος αυτών πρέπει να γίνει απλά... κυνικός! Ήρθε η ώρα οι «ασπρόμαυροι» να μπαίνουν στο γήπεδο με το... μαχαίρι στα δόντια όσο κλισέ και αν ακούγεται αυτό και να μην τους ενδιαφέρει το αν θα παίξουν όμορφο και φαντεζί ποδόσφαιρο, αλλά να πάρουν το αποτέλεσμα.

Μέσα σε όλα τα άλλα υπάρχει και ο Λευτέρης Αυγενάκης στην καθημερινότητα μας. Ο ίσως πιο αποτυχημένος υφυπουργός Αθλητισμού στην ιστορία βλέπει πως πλέον του κάνουν επίθεση και οι... φίλοι του. Έτσι, είναι... όπως λέει και ο λαός μας όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα των τρών οι κότες.

Σημαντικό και πρέπει να τονιστεί είναι πως σήμερα 29 Μαρτίου ο Ιβάν Σαββίδης είναι ελεύθερος και με τη βούλα να επισκεφθεί όποιο γήπεδο της Ελλάδας επιθυμεί, αφού η απαγόρευση των τριών ετών για την είσοδο σε στάδια πλέον δεν υπάρχει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τήρησε την εξοντωτική τιμωρία που του επέβαλαν, όσο άδικη και να ήταν. Από την άλλη υπάρχουν και ιδιοκτήτες ομάδες που έχουν πάνω τους τον μισό ποινικό κώδικα (ονόματα δεν λέμε γιατί τώρα τελευταία στέλνουν μηνύσεις), αλλά σουλατσάρουν κανονικά στα γήπεδα και κάνουν ντου σε αποδυτήρια...

Αυτή είναι η διαφορά του Σαββίδη με τους άλλους και ο νοών νοείτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ηχηρή απάντηση Σαββίδη - Πρώτη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ - Τι έγινε με Μελισσανίδη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags