Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έτσι το γύρισε από το -20 ο ΠΑΟ - Διώχνει τον… MVP με Αρμάνι o Κάτας - Φέρνει κορυφαίο πλέι μέκερ!
Μπάσκετ
| 2021-04-01 23:25:00

Έτσι το γύρισε από το -20 ο ΠΑΟ - Διώχνει τον… MVP με Αρμάνι o Κάτας - Φέρνει κορυφαίο πλέι μέκερ!

του Pick n' Scroll
Έτσι το γύρισε από το -20 ο ΠΑΟ - Διώχνει τον… MVP με Αρμάνι o Κάτας - Φέρνει κορυφαίο πλέι μέκερ!

Η ανατροπή ψυχολογίας με τους Ιταλούς και ο Νο1 στόχος για το καλοκαίρι, ώστε οι Πράσινοι να λύσουν το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει. Τι κέρδισε ουσιαστικά το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ το Τριφύλλι;

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τεράστια νίκη το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στην Αρμάνι. Δεν προκρίνεται, ούτε κάνει κάτι ουσιαστικό, κερδίζοντας τους Ιταλούς. Δυναμώνει, όμως, τον χαρακτήρα του και πηγαίνει με άλλη ψυχολογία από δω και πέρα, κυρίως ενόψει του Κυπέλλου Ελλάδας και του πρωταθλήματος.

Επανέρχεται παράλληλα στις χαρούμενες μέρες, καθώς τον τελευταίο καιρό πήγαινε από ήττα σε ήττα, από κακή εμφάνιση σε κακή εμφάνιση. Κόντρα στην Αρμάνι το παιχνίδι πήγαινε κι αυτό για ήττα. Για μεγάλο διάστημα μάλιστα ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι μακριά από τον καλό του εαυτό, χάνοντας ακόμη και με 20 πόντους. 

Μετά από ένα σημείο, όμως, έγινε πολύ σκληρός και στη παράταση κατάφερε να πετύχει τον στόχο του απέναντι σε μία ομάδα, που ήδη είχε προκριθεί.

Πολλοί είναι εκείνοι, που μπορούν να πάρουν τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη. Η έκπληξη, πάντως, ήρθε από τον Σέλβιν Μακ. Κόντρα στην πρώην του ομάδα ο Αμερικάνος γκαρντ είχε περισσότερες καλές στιγμές από ό, τι κακές. Και βοήθησε σημαντικά, ώστε ο Παναθηναϊκός να κερδίσει.

Αν παίζει ο Μακ έτσι, όπως έπαιξε κόντρα στην Αρμάνι, τότε ο Οντεντ Κάτας θα είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Δεν χωρά αμφιβολία πάντως ότι ο Μακ θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό να έχει βγει ήδη στην αγορά για τον παίκτη, που θα τον καθοδηγήσει του χρόνου.

Ο Ουόκαπ, το κομπιούτερ της Ζαλγκίρις, είναι μία από τις επιλογές, που αρέσουν στους «πράσινους», αλλά και ο Λαπροβίτολα είναι η μεγάλη καψούρα από το προηγούμενο καλοκαίρι. Σίγουρα, πάντως, ο εξάστερος θα έχει του χρόνου πλέι-μέικερ, με τον οποίο θα έχει ήσυχο το κεφάλι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέος… Χεζόνια στον ΠΑΟ – Όνομα που θα γεμίσει το αεροδρόμιο – Ομάδα για Final4 στο ΟΑΚΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags