Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέος… Χεζόνια στον ΠΑΟ – Όνομα που γεμίσει το αεροδρόμιο – Ομάδα για Final4 στο ΟΑΚΑ!
Μπάσκετ
| 2021-04-01 18:53:00

Νέος… Χεζόνια στον ΠΑΟ – Όνομα που θα γεμίσει το αεροδρόμιο – Ομάδα για Final4 στο ΟΑΚΑ!

Νέος… Χεζόνια στον ΠΑΟ – Όνομα που θα γεμίσει το αεροδρόμιο – Ομάδα για Final4 στο ΟΑΚΑ!

Πρόκειται για μία πανάκριβη μεταγραφή, όμως στο Τριφύλλι θα ήθελαν να τον ντύσουν στα πράσινα. Σύμμαχός τους ο παίκτης, που θέλει να έρθει στην Ελλάδα.

Παναθηναϊκός: Η νέα κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Ιτούδη και τον Μάικ Τζέιμς προβλέπεται να είναι και η τελευταία.

Οι σχέσεις του Έλληνα τεχνικού με τον Αμερικανό γκαρντ δεν ήταν ποτέ οι ιδανικές, όμως μετά την τελευταία παρεξήγηση που είχε λάβει χώρα μεταξύ τους είχαν αποφασίσει να βάλουν... νερό στο κρασί τους. Υπό τον κοινό στόχο του να επιστρέψει η Ευρωλίγκα στη Μόσχα. Τελικά εκείνη τους η απόφαση κράτησε μόνο για λίγο, με τον Μάικ Τζέιμς να βρίσκεται ξανά εκτός ομάδας. Και με το ενάμιση πόδι εκτός ΤΣΣΚΑ.

Όπως και ο ίδιος ο Τζέιμς έχει κατά καιρούς δηλώσει, η ομάδα με την οποία «έδεσε» και «δέθηκε» περισσότερο ήταν και παραμένει ο Παναθηναϊκός. Άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι οικονομικοί ήταν οι λόγοι της αποχώρησής του προ τριετίας, μίας και οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να καλύψουν το μεγάλο συμβόλαιο που του πρόσφερε τότε η Αρμάνι Μιλάνο.

Στην Ιταλία ο Αμερικανός δεν κόλλησε ποτέ, ελπίζοντας στη Μόσχα να βρει το περιβάλλον που έψαχνε. Δίχως πάλι επιτυχία. Έχοντας καταφέρει να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο της Euroleague και να συμπεριλαμβάνεται στους πιο ακριβοπληρωμένους (επί χρόνια) παίκτες στη λίγκα, αυτό που αναζητά πλέον ο Τζέιμς είναι το ιδανικό περιβάλλον. Το περιβάλλον όπου θα αισθανθεί οικεία, νιώθοντας ότι τον αγαπούν όπως ακριβώς είναι. Με τα καλά και τα κακά του. Με τα... τρελά του και τις ηγετικές στιγμές. Όλα αυτά μπορεί να τα βρεί μόνο στον Παναθηναϊκό!

Σαφώς, σε περίπτωση που ο «Εξάστερος» έμπαινε σε κουβέντα μαζί του ενόψει καλοκαιριού, η συζήτηση δεν θα γινόταν με βάση το συμβόλαιο και τις οικονομικές απολαβές που έχει ο Μάικ Τζέιμς τώρα στην ΤΣΣΚΑ. Αλλά πολλές φορές τα χρήματα δεν παίζουν τον πρωτεύοντα ρόλο. Και η περίπτωση Χεζόνια το απέδειξε περίτρανα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξτρέμ TOP επιπέδου για ΠΑΟ - Μένει ελεύθερος, ξεκίνησαν οι επαφές - Σκάει... μεγάλη επιστροφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags