Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτή η φανέλα ζυγίζει τόνους - Παπαγιάννης από... NBA - Τι έκανε στο ημίχρονο ο Κάτας
Μπάσκετ
| 2021-04-01 23:30:00

Αυτή η φανέλα ζυγίζει τόνους - Παπαγιάννης από... NBA - Τι έκανε στο ημίχρονο ο Κάτας

Αυτή η φανέλα ζυγίζει τόνους - Παπαγιάννης από... NBA - Τι έκανε στο ημίχρονο ο Κάτας

Το μυθικό δίδυμο «Παπ»-Χεζόνια και πώς γύρισε το… κουμπί για τους Πράσινους στην ανάπαυλα. Μετρήσατε πόσους πόντους πέτυχαν στο δεύτερο ημίχρονο και παράταση;

Παναθηναϊκός: Τι ματς ήταν κι αυτό; Στον τελευταίο του εντός έδρας αγώνα στην Euroleague για φέτος, ο Παναθηναϊκός έκανε το αδύνατο να μοιάζει δυνατό! Διότι αν υποστήριζε κάποιος ότι οι «πράσινοι» που πετύχαιναν 27 πόντους σε ένα ολόκληρο ημίχρονο, θα έφταναν να κερδίζουν μία ομάδα σαν την Αρμάνι στο φινάλε, θα τον αποκαλούσαν τρελό!

Η πράσινη φανέλα, τα έξι αστέρια πάνω της, τα λάβαρα στην οροφή του ΟΑΚΑ παίζουν πάντα το ρόλο τους. Το Μιλάνο πέρασε δύο άνετα πρώτα δεκάλεπτα και πίστευε πως με ύφος «μπλαζέ», θα κατάφερνε να φύγει νικήτρια από την Αθήνα δίχως καν να ιδρώσει. Η περηφάνια του Παναθηναϊκού όμως μίλησε, δίνοντας στην ομάδα του Έτορε Μεσίνα ένα καλό μάθημα. Το «τριφύλλι» δεν κέρδισε με τη φανέλα, αλλά για τη φανέλα!

Ο Όντεντ Κάτας «τσίτωσε» τους αθλητές του στην ανάπαυλα. Άφησε την ηρεμία στην άκρη, γιατί κάποιοι έπρεπε να συνέλθουν. Η αλήθεια είναι ότι ίσως ο «Εξάστερος» πραγματοποίησε με την Αρμάνι το χειρότερο φετινό του ημίχρονο. Και την ίδια στιγμή, έκανε το καλύτερο δεύτερο μισό του! Μπροστάρηδες σε αυτή τη μυθική ανατροπή οι Μπέντιλ, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου, Χεζόνια. Οι Μπέντιλ και «Παπ» σήμαναν την έναρξη της μεγάλης αντεπίθεσης, ο αρχηγός ήταν ο ορισμός του clutch player και ο Super Mario έστειλε με φοβερή ατομική προσπάθεια το ματς στην παράταση. Κάπου εκεί έκανε την εμφάνισή του ο Μακ, που στον έξτρα χρόνο ήταν εξωπραγματικός.

Στο τελευταίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Μαρούσι, ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε το ΟΑΚΑ όπως έπρεπε. Και πέτυχε μία αδιανόητη ανατροπή, χάρη στην άμυνά του. Αυτός ήταν, είναι και θα είναι και του χρόνου ο τρόπος για να πετύχει αυτή η ομάδα ακόμα μεγαλύτερα πράγματα. Σημειωτέον, ότι οι «πράσινοι» σε δεύτερο ημίχρονο και παράταση πέτυχαν 57  πόντους(!), τη στιγμή που η Αρμάνι στο ίδιο χρονικό σημείο είχε 37.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έτσι το γύρισε από το -20 ο ΠΑΟ - Διώχνει τον… MVP με Αρμάνι o Κάτας - Φέρνει κορυφαίο πλέι μέκερ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags