Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Τεράστια μαγκιά Γκαρσία με Πασχαλάκη - Ποδοσφαιρική τρέλα ο ΠΑΟΚ - Τι τους έκανε ο… αλήτης!
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-07 22:57:00

Τεράστια μαγκιά Γκαρσία με Πασχαλάκη - Ποδοσφαιρική τρέλα ο ΠΑΟΚ - Τι τους έκανε ο… αλήτης!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Τεράστια μαγκιά Γκαρσία με Πασχαλάκη - Ποδοσφαιρική τρέλα ο ΠΑΟΚ - Τι τους έκανε ο… αλήτης!

Η διπλή δικαίωση του Πάμπλο, το μεγάλο κέρδος και οι ελπίδες για Κύπελλο και πλέι οφ. Ο Δικέφαλος σίγουρα δεν εντυπωσίασε στο ΟΑΚΑ, αλλά πήρε προβάδισμα πρόκρισης και κατάφερε να μη δεχθεί γκολ. Ποιον παίκτη... κέρδισε;

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Καλώς ήρθατε στην ποδοσφαιρική τρέλα του ΠΑΟΚ. Εδώ θα... ματώσουν τα μάτια σας, οι σφυγμοί σας θα φτάσουν στους 150 από τα νεύρα, αλλά στο τέλος θα αλυχτήσετε τη λέξη γκολ σαν λύκος στο βουνό και θα νιώσετε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου έστω και για λίγο.

Στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ ήταν κακός έφτασε κοντά στο όριο του να μην βλέπεται, ωστόσο έδειξε ότι μέσα στην φετινή παράνοια που υπάρχει στον οργανισμό του υπάρχουν ακόμα κάποιες λίγες στιγμές μαγείας. Ο Μουργκ πήρε τη μπάλα από τον Ουάρντα την έστησε πήρε φόρα και έβαλε ένα γκολ που θα έχει να το λέει στα εγγόνια του. Κάπου εδώ απλά να θυμίσω πως αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που ο Δικέφαλος φεύγει νικητής από αγώνα Κυπέλλου στο Ολυμπιακό στάδιο κόντρα στην ΑΕΚ.

Αυτή η άρρωστη γκολάρα του Μουργκ ήταν σαν ένεση αδρεναλίνης στον ημιλιπόθυμο ΠΑΟΚ. Ίσως να ήταν αυτό το ηλεκτροσόκ που χρειάζονταν οι «ασπρόμαυροι» για τη συνέχεια. Ίσως όχι. Ίσως ήταν απλά ένα από τα τελευταία καύσιμα στο ρεζερβουάρ. Αυτό μόνο η συνέχεια θα το δείξει.



Η εικόνα των «ασπρόμαυρων» σίγουρα χρειάζεται βελτίωση αυτό που είδαμε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Ωστόσο υπάρχουν και θετικά. Αρχικά ο Δικέφαλος πλέον έχει προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Δεύτερον δεν δέχθηκε γκολ, κάτι που αυτομάτως ανεβάζει την αρκετά πεσμένη ψυχολογία της ομάδας.

Επίσης, για εμένα σήμερα ο ΠΑΟΚ κέρδισε και τον Πασχαλάκη. Ο Γκαρσία έκλεισε τα αυτιά του στις σειρήνες που φώναζαν να τον στείλει στον πάγκο και δικαιώθηκε. Ο Έλληνας πορτιέρο σήμερα έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση και σίγουρα μόνο καλό μπορεί να κάνει αυτό και στον ίδιο και στον Δικέφαλο.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στον σκόρερ, τον Τόμας Μουργκ που με ποδοσφαιρική αλητεία έκανε όλους του ΠΑΟΚτσήδες του πλανήτη να πανηγυρίσουν σαν τρελοί. Ο Γκαρσία δείχνει πως κάτι βλέπει στον Αυστριακό και για αυτό τον χρησιμοποιεί συχνά, Ε, σήμερα τον δικαίωσε!

Το σημαντικό είναι πως οι «ασπρόμαυροι» με αυτή τη νίκη κερδίζουν ψυχολογία, γίνονται το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό και θρυμματίζουν ότι ψυχικό απόθεμα είχε μείνει στην ΑΕΚ που αποτελεί αντίπαλο τους και στα Play Off.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φοβόντουσαν τα σπασμένα αυτοκίνητα - Ταμπούρι Γκαρσία, αλλά είχε ρέντα - Πιο φλύαρος από Αυτιά ο…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags