Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Σκότωσε" απόψε τον ΠΑΟ και τον φέρνουν στο ΟΑΚΑ του χρόνου - Γι’ αυτό… βράζει ο κόσμος!
Μπάσκετ
| 2021-04-08 22:14:00

"Σκότωσε" απόψε τον ΠΑΟ και τον φέρνουν στο ΟΑΚΑ του χρόνου - Γι’ αυτό… βράζει ο κόσμος!

του Pick n' Scroll
"Σκότωσε" απόψε τον ΠΑΟ και τον φέρνουν στο ΟΑΚΑ του χρόνου - Γι’ αυτό… βράζει ο κόσμος!

Ο προβληματισμός για τον Κάτας και η μεταγραφή που μπορεί να… έκλεισε στη Λιθουανία, μετά το «βατερλό» των Πρασίνων. Πώς μπορεί να σώσει τη σεζόν το Τριφύλλι;

Παναθηναϊκός: Αθλια εμφάνιση έκανε το βράδυ της Πέμπτης ο Παναθηναϊκός και έχασε φυσιολογικά και δίκαια στο Κάουνας από την Ζαλγκίρις.

Οι «πράσινοι» έπαιξαν άμυνα με τα μάτια, αντιμετώπισαν το παιχνίδι σαν αδιάφορο φιλικό και έκαναν την Ζαλγκίρις να φαίνεται ομαδάρα. Επρόκειτο για μία εμφάνιση, που έκανε τον κόσμο της ομάδας να βράζει από αγανάκτηση. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν περιμένουν κατάκτηση Ευρωλίγκας, θέλουν, όμως, από τους παίκτες της ομάδας τους να τα δίνουν όλα στο παρκέ. Κάτι, που δεν έγινε στη Λιθουανία, χάνοντας με κάτω τα χέρια από μία Ζαλγκίρις, που έπαιζε μισή.

Ο Παναθηναϊκός σιγά σιγά ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα και θα βάλει μπροστά για να πάρει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Από το τι θα καταφέρει και από την εικόνα, που θα δείξει, θα εξαρτηθεί και το μέλλον του Οντεντ Κάτας. Δεν είναι απόλυτα δίκαιο να κριθεί ένας προπονητής, που αναλαμβάνει μία ομάδα μεσούσης της σεζόν, αλλά στην Ελλάδα η πίεση είναι πολύ μεγάλη και τα αποτελέσματα είναι σχεδόν πάντα εκείνα, που κρίνουν.

Πιο πολύ, πάντως, τους Παναθηναϊκούς εκείνο, που τους «καίει» είναι αν θα μείνει το δίδυμο Χεζόνια-Νέντοβιτς. Αν μείνουν και οι δύο, τότε οι «πράσινοι» θα έχουν μία πολύ γερή βάση για να χτίσουν του χρόνου μία ομάδα, που θα μπορέσει πρώτα από όλα να χτυπήσει την οκτάδα. Κάτι για το οποίο οι πιθανότητες θα γίνουν πιο πολλές αν μείνει και ένας από τους Μήτογλου και Παπαπέτρου και αποκτηθεί ένας ικανός πλέι-μέικερ σαν τον Ουόκαπ, που ταλαιπώρησε σήμερα τον Παναθηναϊκό.

Ο Ουόκαπ αναμένεται να φύγει από την Ζαλγκίρις και είναι ένας παίκτης, που αρέσει πολύ και στους πρωταθλητές Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κίνηση Γιαννακόπουλου που… άναψε φωτιές - Εξέλιξη που φέρνει τα πάνω-κάτω στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags