Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φτάσαμε να αγχώνεται ο ΠΑΟΚ για το Conference - Τι συμβαίνει με Βιεϊρίνια, Τζόλη - Καμία δικαιολογία!
| 2021-04-12 09:38:00

Φτάσαμε να αγχώνεται ο ΠΑΟΚ για το Conference - Τι συμβαίνει με Βιεϊρίνια, Τζόλη - Καμία δικαιολογία

του Μάνου Τσαλγατίδη
Φτάσαμε να αγχώνεται ο ΠΑΟΚ για το Conference - Τι συμβαίνει με Βιεϊρίνια, Τζόλη - Καμία δικαιολογία

Πώς... κόλλησε στην Τρίπολη και γιατί κινδυνεύει πλέον ο Δικέφαλος να μείνει ακόμα και εκτός Ευρώπης. Το Κύπελλο που θα σώσει τη σεζόν και το μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα. Ούτε η νίκη με την ΑΕΚ δεν άλλαξε την κατάσταση...

Μία από τα ίδια... Ο ΠΑΟΚ είχε ένα μέτριο προς το καλό πρόσωπο σε κάποια σημεία του αγώνα, αλλά κατάφερε να δεχθεί γκολ και να μην βγει νικητής από την αναμέτρηση με τον Αστέρα, αλλά ισόπαλος 1-1.

Πίστευα πως η νίκη επί της ΑΕΚ, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε θα λειτουργούσε σαν ένα μίνι ηλεκτροσόκ. Όντως η ψυχολογία της ομάδας είχε ανέβει αρκετά, όπως και η εμπιστοσύνη των παικτών στις δυνατότητες τους. Ωστόσο, τελικά τίποτα δεν άλλαξε.

Σίγουρα αν είχαν μπει τα δύο δοκάρια του Σφιντέρσκι θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι, αλλά με τα αν δουλειά δεν γίνεται. Ο ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο δείχνει αγχωμένος και αυτό το άγχος τον μπερδεύει και... παίζει με το μυαλό του. Παιδικά λάθη, κακές μεταβιβάσεις και αρκετές φορές ενέργειες τραβηγμένες από τα μαλλιά χωρίς λόγο και αιτία.

Εμ, έτσι δουλειά δεν γίνεται. Ο Δικέφαλος αναζητά σταθερότητα, αφού τα πρόσωπα που βγάζει σε κάθε παιχνίδι του είναι ή του ύψους ή του βάθους. Οι αντίπαλοι έχουν διαβάσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ και έτσι ρίχνουν κάποιον στον Βιεϊρίνια για να μην μπορεί να ανέβει ψηλά, ντουμπλάρουν τους Τζόλη και Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ξαφνικά οι «ασπρόμαυροι» μπλοκάρουν και δεν μπορούν να δημιουργήσουν.

Σε ένα μίνι πρωτάθλημα όπως αυτόν τον Play Off τεράστιο ρόλο παίζουν τόσο η σταθερότητα, όσο και η διάρκεια στην απόδοση και ο ΠΑΟΚ δεν έχει τίποτα από τα δύο. Φυσικά, υπάρχει και ο παράγοντας κούραση, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για όσα βλέπουμε μέσα στις τέσσερις γραμμές από την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. 

Πλέον, ο Δικέφαλος αρχίζει να αγχώνεται για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πιστεύω πως στο τέλος οι «ασπρόμαυροι» θα καταφέρουν να βγουν στην Ευρώπη, αλλά θα μας... βγάλουν την ψυχή μέχρι να το καταφέρουν. Το κακό είναι πως φτάσαμε να κάνουμε αυτή την κουβέντα για το αν ο ΠΑΟΚ θα αγχωθεί για να βγει στο Europa Conference League και αυτό δείχνει το πόσο άσχημα έχει κυλήσει η σεζόν φέτος.

Σίγουρα αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το Κύπελλο θα σώσει τη χρονιά, αλλά ακόμα είναι νωρίς να συζητάμε για αυτό, αφού ακόμα δεν έχει προκριθεί στον τελικό.



***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκασμένος" Γκαρσία με Ουάρντα - Τα έκανε... μαντάρα, "καταστροφή" ο... - "Τελειώνει" ο Πασχαλάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags