Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Σκασμένος" ο Γκαρσία με Ουάρντα - Τα έκανε... μαντάρα, "καταστροφή" ο... - "Τελειώνει" ο Πασχαλάκης!
| 2021-04-11 20:00:00

"Σκασμένος" Γκαρσία με Ουάρντα - Τα έκανε... μαντάρα, "καταστροφή" ο... - "Τελειώνει" ο Πασχαλάκης!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Σκασμένος" Γκαρσία με Ουάρντα - Τα έκανε... μαντάρα, "καταστροφή" ο... - "Τελειώνει" ο Πασχαλάκης!

Ο Αιγύπτιος που "κλώτσησε" την ευκαιρία του και ο Έλληνας γκολκίπερ που δεν εμπνέει πλέον και μετράει αντίστροφα. Ποιος άλλος προβλημάτισε και γιατί δεν δικαιώθηκε ο κόουτς του ΠΑΟΚ με τις επιλογές. Έντονος προβληματισμός για την άμυνα του Δικεφάλου.

ΠΑΟΚ: Μεγάλη γκέλα για τον ΠΑΟΚ ενόψει της μάχης που δίνει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης σε ένα ματς που υπήρχαν αρνητικοί πρωταγωνιστές!

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός του Πάμπλο Γκαρσία στο ματς δεν ήταν άλλος από τον Αμρ Ουάρντα, καθώς ο Αιγύπτιος δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή βραδιά, ενώ ενδεικτικό του ότι δεν του πηγε τίποτε καλά ήταν το γεγονός πως είχε... φταίξιμο και στην φάση από την οποία προήλθε η ισοφάριση του Αστέρα. ΄Ουσιαστικά έδωσε... πάρε βάλε το γκολ στους παίκτες του Αστέρα.  Ένα γκολ που στερεί 2 βαθμούς και ποιος ξέρει τι... ακόμη.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν είχε άλλη επιλογή από να τον κάνει αλλαγή στο 81΄, με τον Αιγύπτιο να έχει κάνει μόνο ένα καλό ματς το τελευταίο διάστημα, αυτό με την ΑΕΚ για το κύπελλο, όπου μπήκε ως αλλαγή και κέρδισε το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ, ενώ δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο.

Από εκεί και πέρα, ο Κρέσπο δεν βρέθηκε σε καθόλου καλό απόγευμα και η αλήθεια είναι ότι ο διαιτητής του... χαρίστηκε με το να μην πάει στο VAR για καταλογισμό πέναλτι. Μάλιστα, για δεύτερο σερί ματς έχασε και ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ! Σίγουρα στον ΠΑΟΚ έχουν θέμα στην ανασταλτική λειτουργία και το καλοκαίρι θα πρέπει να γίνει φρεσκάρισμα!

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά με τον Πασχαλάκη

Ακόμα ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, ακόμη ένα ματς που ο ΠΑΟΚ αφήνει βαθμούς. Αυτή τη φορά στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας απείλησε ελάχιστα αλλά κατάφερε σε μια φάση να βρει το γκολ της ισοφάρισης με τον Μουνάφο.

Τώρα που λέμε για το γκολ του Αστέρα Τρίπολης, ας περάσουμε και στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ φέρει ευθύνη στο τέρμα που δέχθηκε, κάτι που συμβαίνει επαναλαμβανόμενα τελευταία.

Το βασικότερο πρόβλημα δεν είναι ότι ο Έλληνας γκολκίπερ κάνει λάθη κάτω από τα δοκάρια. Το ακόμα πιο σοβαρό, είναι πως δεν εμπνέει καμία σιγουριά στην άμυνά του. Κάτι, που δημιουργεί γενικό πρόβλημα στα μετόπισθεν της ομάδας του. Έτσι όπως το πάει, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να φορά τα ασπρόμαυρα και του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι συμβαίνει με Ίνγκασον, δύο πέναλτι ο Κρέσπο - "Άφαντος" στην Τρίπολη ο Ελ Καντουρί (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags