Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Άθλιος ΠΑΟ, τι… χρεώνουν στον Κάτας - Δεν γλιτώνει λόγω Ολυμπιακού - Αποκάλυψη για Ομπράντοβιτς!
Μπάσκετ
| 2021-04-12 22:43:00

Άθλιος ΠΑΟ, τι… χρεώνουν στον Κάτας - Δεν γλιτώνει λόγω Ολυμπιακού - Αποκάλυψη για Ομπράντοβιτς!

του Pick n' Scroll
Άθλιος ΠΑΟ, τι… χρεώνουν στον Κάτας - Δεν γλιτώνει λόγω Ολυμπιακού - Αποκάλυψη για Ομπράντοβιτς!

Το μεγάλο πρόβλημα με τον Ισραηλινό και η εξήγηση για Γιαννακόπουλο. Η ήττα στη Ρωσία που δεν ταιριάζει στην ιστορία του Τριφυλλιού και τα σενάρια ενόψει της επόμενης σεζόν. Πώς μπορεί να σώσει τη θέση του στον πάγκο ο νεαρός κόουτς.

Παναθηναϊκός: Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε ασόβαρος με αποτέλεσμα να γνωρίσει κι άλλη βαριά ήττα από τη Ζενίτ.

Δεν περίμενε κανείς να πάει να κερδίσει την Ζενίτ, που «καιγόταν» για τη νίκη-πρόκριση, αλλά δεν περίμενε και αυτή την άθλια εμφάνιση, που έφερε το τελικό 112-83. Είναι μία ήττα και μία διαφορά, που δεν συνάδει με την φανέλα, την ιστορία και το ειδικό βάρος του εξάστερου.

Και να ήταν μία η τραγική εμφάνιση; Είναι πολλές τον τελευταίο καιρό και σίγουρα η κατάσταση βαρύνει σε μεγάλο βαθμό και τον Οντεντ Κάτας. Ο Ισραηλινός δεν έχει ευθύνη για τον αγωνιστικό σχηματισμό του Παναθηναϊκού, έχει, όμως, για την διάθεση και την ένταση, με την οποία παίζουν οι παίκτες του. Αν δεν μπορεί να τους εμπνεύσει, αν δεν μπορεί να τους πείσει να παίξουν με τσαγανό, τότε υπάρχει πρόβλημα. Και αν δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο πρωτάθλημα ή στο κύπελλο, θα υπάρξει για την επόμενη χρονιά, αφού μέχρι στιγμής ο Κάτας δεν έχει πείσει ότι μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Εστω και αν η κριτική, που του γίνεται, δεν είναι ακριβώς δίκαιη, αφού δεν είναι δική του η ομάδα, που έχει φτιαχτεί.

Πάντως, θέμα Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν υπάρχει. Μετά από ένα ποστάρισμα, που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο ίνσταγκραμ, πολλοί νόμιζαν ότι μιλάει για τον Ζοτς και πολλοί πίστεψαν ότι υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του μεγάλου Σέρβου στην λατρεμένη του ομάδα. Δεν είναι, όμως, έτσι τα πράγματα. Ο Γιαννακόπουλος άλλο πράγμα εννοούσε και βέβαια το να επιστρέψει ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Το αντίθετο θα λέγαμε ότι είναι.

Πιθανό, πάντως, γίνεται όσο περνάει ο καιρός, να μην είναι ο Κάτας στον πάγκο του Παναθηναϊκού την επόμενη χρονιά αν συνεχιστεί αυτή η εικόνα. Ακόμη και αν κατακτηθεί το νταμπλ. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» αγαπάει τον Κάτας από την εποχή, που ήταν παίκτης της ομάδας, αλλά δεν τον έχει κερδίσει ως προπονητής. Το «διπλό» στο ΣΕΦ δεν είναι ικανό να κρατήσει τον Ισραηλινό με αυτά, που γίνονται τον τελευταίο καιρό. Και ο συντελεστής δυσκολίας θα μεγαλώσει, αν η εικόνα αυτή εξακολουθεί να υπάρχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μετά το ΣΕΦ ο... γενικός έπεσε στον Παναθηναϊκό - Τεράστια ευθύνη Κάτας - Έρχονται αλλαγές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags