Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μετά το ΣΕΦ ο... γενικός έπεσε στον Παναθηναϊκό - Τεράστια ευθύνη Κάτας - Έρχονται αλλαγές!
Μπάσκετ
| 2021-04-12 22:16:00

Μετά το ΣΕΦ ο... γενικός έπεσε στον Παναθηναϊκό - Τεράστια ευθύνη Κάτας - Έρχονται αλλαγές!

Μετά το ΣΕΦ ο... γενικός έπεσε στον Παναθηναϊκό - Τεράστια ευθύνη Κάτας - Έρχονται αλλαγές!

Πώς και γιατί ξεκίνησε η κατηφόρα μετά τον Ολυμπιακό και το μέλλον του Ισραηλινού προπονητή. Ποιο το μεγάλο του πρόβλημα στη φετινή ομάδα του Τριφυλλιού και γιατί υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες σχετικά με το εάν πρέπει να μείνει στον πάγκο.

Παναθηναϊκός: Λίγοι περίμεναν ότι ο Παναθηναϊκός θα κατάφερνε κάτι περισσότερο από μια αξιοπρεπή ήττα στη Ρωσία. Τελικά ούτε αυτό έγινε στην πράξη, με την Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ να κάνει επίδειξη δύναμης με 112 πόντους ενεργητικό.

Ο "Εξάστερος" μετά την μεγάλη επικράτηση επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, μοιάζει να σαν να έχει... κατεβάσει τον διακόπτη. Με κάποιες ελάχιστες μόνο εξαιρέσεις, η ομάδα δεν μπορεί να κοντράρει ούτε τα... δεύτερα της Ζαλγκίρις. Πόσο μάλλον την Ζενίτ, η οποία διεκδικεί εισιτήριο για το Final-4.

Είναι η αλήθεια ότι με τον Όντεντ Κάτας κάτι δεν πάει καλά. Δυσκολεύεται πολύ να δομήσει ένα σαφές αμυντικό πλάνο, κάτι που εν πολλοίς μοιάζει λογικό καθώς μιλάμε για έναν προπονητή που λατρεύει την επίθεση. Ωστόσο, για να πας ψηλά και μακριά ξεκινάς από την άμυνα και ενόψει της νέας σεζόν ο Παναθηναϊκός θα έχει ξεκάθαρα υψηλότερες βλέψεις. 

Κάθε εβδομάδα που περνά ο προβληματισμός για τον Κάτας μεγαλώνει. Και μαζί, μεγαλώνει η αμφιβολία για το αν πρέπει να συνεχίσει ο Ισραηλινός και τη νέα χρονιά στον πάγκο της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Φούντωσαν" οι φήμες για Τζέιμς στον Παναθηναϊκό - Τι λένε οι στοιχηματικές - Αγωνιούν οι οπαδοί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags