Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Μίκρυνε ο ΠΑΟ, δεν βλέπεται - Χτυπάει βρώμικα τον ΠΑΟΚ, αλλάζουν όλα - Μόνος κόντρα σε όλους!
| 2021-04-26 10:00:00

Μίκρυνε ο ΠΑΟ, δεν βλέπεται - Χτυπάει βρώμικα τον ΠΑΟΚ, αλλάζουν όλα - Μόνος κόντρα σε όλους!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Μίκρυνε ο ΠΑΟ, δεν βλέπεται - Χτυπάει βρώμικα τον ΠΑΟΚ, αλλάζουν όλα - Μόνος κόντρα σε όλους!

Κρύβουν την ανυπαρξία τους, γαργάρα το πέναλτι. Νομίζω πως στην Τούμπα πρέπει να αναθεωρήσουν για πολλά παρασκηνιακά, αν δεν το έχουν κάνει ήδη. Τι συνέβη στο αγωνιστικό κομμάτι και γιατί… κόλλησε στο μηδέν ο Δικέφαλος.

 

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ένας οργανισμός που έχει μικρύνει πολύ, πάρα πολύ. Μία ομάδα που μέσα στο γήπεδο δεν βλέπεται και που στα αποδυτήρια της όλοι μαλώνουν μεταξύ τους. Για να κρύψει όλα αυτά τα προβλήματα και όλα τα άλλα που έχει ο Παναθηναϊκός, αποφάσισε να κάνει επίθεση μέσω του υπεύθυνοι επικοινωνίας, αλλά και των δημοσιογράφων του στον ΠΑΟΚ.

Όσοι νιώθουν από μπάλα και όσοι είδαν τη φάση θα καταλάβουν πρώτον πως ο Γκεστράνιους σφυρίζει πριν η μπάλα φτάσει στον Μακέντα και δεύτερον και πιο σημαντικό οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν σταματήσει ακούγοντας το σφύριγμα. Οπότε κανένα ακυρωθέν γκολ δεν υπάρχει, ούτε κάποια σφαγή, ούτε πριονοκορδέλα, ούτε καν γρατσουνιά από μαχαίρι του βουτύρου.

Ναι, είναι ένα σοβαρό λάθος του Γκεστράνιους, αλλά γιατί κανείς δεν μιλά για το πέναλτι που κάνει ο Βέλεθ στον Κρμέντσικ; Γιατί αυτή η φάση γίνεται γαργάρα; Ο εν λόγω διαιτητής δεν είδε καν μια τόσο σοβαρή φάση στο VAR. Η αλήθεια λοιπόν είναι πως ο Γκεστράνιους έκανε σοβαρά λάθη και για τις δύο πλευρές.

Το γεγονός όμως πως ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να χτυπήσει έτσι βρώμικα τον ΠΑΟΚ για να κρύψει τη φετινή και την περσινή και την προπέρσινη ανυπαρξία του είναι τουλάχιστον τραγικό και νομίζω πως στην Τούμπα πρέπει να αναθεωρήσουν για πολλά, αν δεν το έχουν κάνει ήδη.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ είχε το μυαλό του στη Μεγάλη Πέμπτη και στον ημιτελικό με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Ο Πάμπό Γκαρσία έκανε όσο ροτέισιον μπορούσε με τα προβλήματα που έχει ο Δικέφαλος. Σίγουρα, οι «ασπρόμαυροι» υστέρησαν σε πάθος, μαχητικότητα και δημιουργία, αλλά για το τελευταίο νομίζω ότι παίζει ρόλο και ο σχηματισμός 3-4-2-1. 

Ο φετινός ΠΑΟΚ είναι έτσι δομημένος στο ρόστερ του, που όταν θα κοιτάξει την άμυνα του αναγκαστικά θα χάσει κάτι από την επίθεση του, ενώ όταν θα κοιτάξει το όμορφο ποδόσφαιρο και τη δημιουργία φάσεων, θα χάσει τη σταθερότητα στην άμυνα του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ πολεμά μόνος κόντρα σε όλους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κράξιμο Βαρούχα για Τούμπα: "Γελάνε στη Μογγολία"- Είναι πέναλτι του Άρη; Τι είπε για Φάληρο (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags