Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Με αυτούς "ρίχνει" τον Ολυμπιακό ο Σαββίδης - Double και Ευρώπη - Επιστροφή Γκαρσία στον ΠΑΟΚ
| 2021-06-02 19:10:00

Με αυτούς "ρίχνει" τον Ολυμπιακό ο Σαββίδης - Double και Ευρώπη - Επιστροφή Γκαρσία στον ΠΑΟΚ

του Μάνου Τσαλγατίδη
Με αυτούς "ρίχνει" τον Ολυμπιακό ο Σαββίδης - Double και Ευρώπη - Επιστροφή Γκαρσία στον ΠΑΟΚ

Οι μεταγραφές για να φέρουν ξανά το πρωτάθλημα στην Τούμπα και οι λόγοι που η διοίκηση αποφάσισε να δώσει ένα «χρυσό» συμβόλαιο στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Πώς και πότε θα γυρίσει ο Πάμπλο και το πλάνο για την επόμενη σεζόν των "ασπρόμαυρων".

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν έχει μπει στην εποχή Λουτσέσκου και ετοιμάζει τη νέα του σεζόν έχοντας αρκετό χρόνο πλέον να κάνει έναν άψογο προγραμματισμό τόσο γενικότερα, όσο και ειδικότερα στο μεταγραφικό κομμάτι.

Ο Δικέφαλος από τη στιγμή που επέλεξε να αντικαταστήσει τον Γκαρσία με τον Ρουμάνο τεχνικό δείχνει από τώρα τις βλέψεις του για την ποδοσφαιρική χρονιά που έρχεται. Έχοντας τόσο χρόνο ο 52χρονος να δουλέψει με την ομάδα, αλλά και να στήσει το ρόστερ που θέλει αυτομάτως αυξάνονται οι πιθανότητες των «ασπρόμαυρων». Δεν είναι μυστικό δα πως για να γίνει κάτι πετυχημένο πρέπει ομάδα και προπονητής να δέσουν.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μεταγραφές από το πάνω ράφι για να μπορέσει να χτυπήσει τον Ολυμπιακό στην κούρσα του πρωταθλήματος και πιστεύω πως θα γίνουν, αφού αλλιώς ο ερχομός Λουτσέσκου και το τεράστιο συμβόλαιο που δόθηκε σε αυτόν και τους συνεργάτες του δεν θα έχουν κανένα νόημα. Ο Δικέφαλος έχει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά θα πρέπει να έρθουν κι άλλοι, αφού τη νέα σεζόν οι στόχοι που έχουν τεθεί είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, η κατάκτηση του Κυπέλλου και μια καλή πορεία στο European Conference League. 



Όσον αφορά το θέμα του Γκαρσία και την απόφαση των «ασπρόμαυρων» μπορώ να καταλάβω και τις δύο πλευρές για να πω την αλήθεια. Από τη μία ο Πάμπλο έχει κάθε δίκιο να νιώθει πειραγμένος στεναχωρημένος ή ακόμα και... αδικημένος. Από την άλλη το κλαμπ έκρινε πως τη δεδομένη στιγμή η επιλογή του Ρουμάνου προπονητή είναι η ενδεδειγμένη για να μπορέσει ο ΠΑOΚ να επιστρέψει στα πρωταθλήματα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, ανάλογα πως το βλέπει κανείς οι ρομαντικές εποχές έχουν φύγει για τα καλά από το ποδόσφαιρο. Πλέον επικρατεί ο στυγνός επαγγελματισμός και το συναίσθημα αφήνεται συνήθως στην άκρη. Ο Γκαρσία κατά τη γνώμη μου πέτυχε στην πρώτη ομάδα των «ασπρόμαυρων» και είμαι πολύ σίγουρος πως θα κάτσει ξανά στην άκρη του πάγκου του ΠΑOΚ.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό σε τέτοιες στιγμές είναι ο οργανισμός των «ασπρόμαυρων» να παραμένει ενωμένος και να θυμάται πως ο ΠΑOΚ είναι πάνω από όλους και από όλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Λουτσέσκου όπως Ζιντάν - Ανατροπή Γκαρσία, για έξι μήνες ο Ουάρντα" - Aυτοί φεύγουν, ποιοι έρχονται

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags