Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτούς τους πέντε ζήτησε ο Λουτσέσκου από Ιβάν - "Οκ" Μιρτσέα για Τέιλορ - Μεγάλο... κόλπο Κρμέντσικ
| 2021-06-15 16:53:00

Αυτούς τους πέντε ζήτησε ο Λουτσέσκου από Ιβάν - "Οκ" Μιρτσέα για Τέιλορ - Μεγάλο... κόλπο Κρμέντσικ

του Μάνου Τσαλγατίδη
Αυτούς τους πέντε ζήτησε ο Λουτσέσκου από Ιβάν - "Οκ" Μιρτσέα για Τέιλορ - Μεγάλο... κόλπο Κρμέντσικ

Οι "εύκολες" μεταγραφές και το πρόβλημα με τον τεχνικό Διευθυντή. Πώς έκλεισε η πρώτη προσθήκη στην Τούμπα, οι παίκτες που έχει ζητήσει ο Ρουμάνος προπονητής και ποιος... κάνει κόλπα για να παραμείνει στα ασπρόμαυρα.

ΠΑΟΚ: Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ζητήσει παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις. Αυτές είναι του δεξιού μπακ, του αριστερού μπακ, του χαφ, των εξτρέμ και του φορ.

Μάλιστα, ήδη ο Δικέφαλος έχει προχωρήσει σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο Λούκας Τέιλορ, τον οποίο θα αποκτήσει ως ελεύθερο από την ουκρανική Ντνίπρο. Η αλήθεια είναι πως η πρώτη κίνηση των «ασπρόμαυρων» δεν εντυπωσιάζει, τουλάχιστον στα χαρτιά. Ο 26χρονος μπακ πάντως πριν έρθει στην Τούμπα έχει σκαναριστεί από 3 πλευρές. Από το σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ, από τον ίδιο τον Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά και από τον πατέρα του Ρουμάνου τεχνικού που εργάζεται στο ουκρανικό πρωτάθλημα και ήταν απολύτως λογικό, ο προπονητής του Δικεφάλου να ζητήσει την άποψη του.

Τα πρώτα στοιχεία μιλούν για εναν παίκτη που είναι ταχύς και έχει καλή τεχνική κατάρτιση και είναι ο κλασικός Βραζιλιάνος μπακ, που του αρέσει να προωθείται. Αυτό που πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας είναι πως οι μεταγραφές κρίνονται στο τέλος και όχι πριν καν δούμε τους παίκτες. Ακόμα θυμάμαι τα όσα λέγονταν για τον Ανχέλ Κρέσπο όταν ερχόταν για τον ΠΑΟΚ και όλοι πλέον βλέπουμε πως ο στόπερ από την Ιβηρική Χερσόνησο έχει γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας. Οπότε πριν δούμε κάποιον ας μη βγάζουμε συμπεράσματα. 



Αφού, πιάσαμε το θέμα των μεταγραφών για μένα είναι σημαντικό να τονιστεί πως ακόμα οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν τεχνικό διευθυντή. Σίγουρα οι μεταγραφές θα γίνουν, αφού αυτό είναι ίσως το... εύκολο κομμάτι. Το σκάουτινγκ προτείνει παίκτες στις θέσεις που ζήτησε ο Λουτσέσκου, ο Ρουμάνος επιλέγει και η Μαρία Γκοντσάρεβα αναλαμβάνει το θέμα των οικονομικών. Τι εννοώ εύκολο. Σαφώς είναι πιο εύκολο να αποκτήσεις κάποιον, από το να πουλήσεις κάποιον ποδοσφαιριστή, ή ακόμα και να δανείσεις. Ο τεχνικός διευθυντής θα πρέπει να πουλήσει, να δανείσει, να μιλήσει μαζί με τον προπονητή για το ποιοι παίκτες θα πάνε στον ΠΑΟΚ Β΄, αλλά και να ασχοληθεί με συμβόλαια κλπ κλπ κλπ. Το μόνο σίγουρο είναι αυτό το κομμάτι πρέπει να κλείσει σύντομα.

Ωραία ημέρα χθες στο EURO, ΠΑΟΚτσήδικη! Ο Ρόμπερτ Μακ σκόραρε (αν και τελικά δόθηκε αυτογκόλ) ένα πανέμορφο γκολ. Ο Σφιντέρσκι έδειξε ότι είναι πολύ καλή φόρμα, ενώ ο Ρόμπιν Όλσεν και ο Τόμας Βάτσλικ, (που απασχόλησε πρόσφατα τον ΠΑΟΚ) έκαναν τρομερές εμφανίσεις.

Ο Μάικλ Κρμέντσικ από την άλλη έμεινε στη σκιά της γκολάρας του Πάτρικ Σικ, ενώ όσον αφορά τις δηλώσεις του περί επιστροφής στην Τσεχία, περισσότερο ως ένα... τρικ για να πιέσει τον ΠΑΟΚ και να κάνει θόρυβο γύρω από τον εαυτό του το βλέπω παρά για πραγματικότητα, αλλά ΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ταράζει τα νερά ο Σαββίδης - Κίνηση που θα βάλει... φωτιά στη Superleague - Χαμός με Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags