Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτός ήταν επικίνδυνος χθες για τους Πειραιώτες...
| 2021-08-04 10:30:00

Σε κακή βραδιά Κούντε-Καμαρά - Next best thing ο Αγκιμπού - Επικίνδυνος για Ολυμπιακό ο...

Sportdog Team
Σε κακή βραδιά Κούντε-Καμαρά - Next best thing ο Αγκιμπού - Επικίνδυνος για Ολυμπιακό ο...

Όταν δύο από τα βασικά σου «χαρτιά», ο Κούντε (ειδικά αυτός) και ο Μαντί Καμαρά, είναι σε τόσο κακή βραδιά και παράλληλα δεν είναι σε θέση (λόγω έλλειψης φυσικής κατάστασης μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν επί αρκετές ημέρες) να παίξουν από την αρχή οι Ελ Αραμπί και Εμβιλά, είναι ξεκάθαρο ότι μια ούτως ή άλλως δύσκολη αναμέτρηση όπως αυτή με τη Λουντογκόρετς θα γίνει δυσκολότερη.

Ολυμπιακός: Δεν είναι περίεργο που ο Κούντε δεν ήταν σε καλή βραδιά, μιλάμε για έναν νέο παίκτη που φυσιολογικά είναι ανέτοιμος ακόμα και έχει σκαμπανεβάσματα. Ακόμα και ο Καμαρά φάνηκε επηρεασμένος από την απουσία στο προηγούμενο ματς λόγω τιμωρίας ενώ είναι διαφορετικό το δέσιμό του με τον Εμβιλά και το είδαμε στο β' ημίχρονο που ανέβηκε ο χαφ από τη Γουϊνέα έχοντας δίπλα του τον Γάλλο αντί του Καμερουνέζου.


 
Το γκολ του Αγκιμπού, του next best thing του Ολυμπιακού, έχω την αίσθηση πως θα αποδειχθεί καθοριστικό στη σειρά. Ο Μαρτίνς έπαθε... πλάκα από τις πρώτες προπονήσεις με τον μικρό και δεν διστάζει να τον ρίχνει σε σημαντικές και δύσκολες μάχες όπως αυτή με τη Λουντογκόρετς και μάλιστα όταν ο χρόνος τελειώνει και ο πρωταθλητής είναι με την πλάτη στον τοίχο. Αντιθέτως δεν έριξε στη μάχη καθόλου τον Ρατζέλοβιτς και δε χρειάζεται να είσαι... μάντης για να καταλάβεις τους λόγους...
 
Σε μία εβδομάδα τα πράγματα θα είναι καλύτερα για τον Ολυμπιακό. Είμαι σίγουρος, όσο σίγουρος μπορώ να είμαι τέλος πάντων. Και το λέω αυτό επειδή θα μπορούν λογικά να παίξουν από την αρχή οι Ελ Αραμπί και Εμβιλά. Επίσης είναι πιθανό να μπορεί ν' αγωνιστεί, έστω και για λίγο, ο Ονιεκουρού. Ο χρόνος, με λίγα λόγια, θα λειτουργήσει υπέρ του Ολυμπιακού.

ΥΓ: Στο προηγούμενο blog καλός φίλος με είχε επικρίνει για την κριτική μου στον Λαλά στη ρεβάνς με τη Νέφτσι στο Μπακού. Στο 1ο ματς με τη Λουντογκόρετς έκανε το πιο καλό του 15λεπτο με τον Ολυμπιακό. Μπήκε εξαιρετικά στο ματς. Και ύστερα... τίποτα. Εξαφανίστηκε και δεν μου προξένησε εντύπωση που τον αντικατέστησε ο Μαρτίνς. Αν πρέπει να ικανοποιούν 15λεπτα, πάω πάσο...

ΥΓ2: Επιεικώς αστεία και επικίνδυνη η διαιτησία του Μάντεν για ματς προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ. Αν μη τι άλλο θα ήταν πολύ διαφορετική η ισορροπία της ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς να έχει μείον δύο παίκτες λόγω των αποβολών που έπρεπε να δοθούν στις φάσεις των Ελ Αραμπί και Μαντί Καμαρά. Και δεν αναφέρομαι καν στην αγκωνιά στον Χασάν. Δεν ήταν εσκεμμένη αλλά υπήρχε, με αίματα αποχώρησε ο Αιγύπτιος για τις πρώτες βοήθειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαίωσε Μαρινάκη ο μικρός - Παλικάρι Ματιέ, αυτός απογοήτευσε - Ποιον "τσέκαραν" στο λιμάνι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags