Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λουντογκόρετς: Δικαίωσε Μαρινάκη ο μικρός - Παλικάρι Ματιέ, αυτός απογοήτευσε - Ποιον "τσέκαραν" στο λιμάνι
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-04 00:14:00

Δικαίωσε Μαρινάκη ο μικρός - Παλικάρι Ματιέ, αυτός απογοήτευσε - Ποιον "τσέκαραν" στο λιμάνι

του Παναγιώτη Νικολάου
Δικαίωσε Μαρινάκη ο μικρός - Παλικάρι Ματιέ, αυτός απογοήτευσε - Ποιον "τσέκαραν" στο λιμάνι

Ποιος έβγαλε ασπροπρόσωπους τους Μαρινάκη και Μαρτίνς και ποιος γλίτωσε τον Ολυμπιακό από τα χειρότερα. Η μοναξιά του Βαλμπουενά, η απογοήτευση που δεν περίμενε κανείς και ο παίκτης που ήθελαν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ερυθρόλευκοι.

Ολυμπιακός - Λουντογκόρετς: Πολύ δύσκολα έβαλε στους Ερυθρόλευκους απόψε η Λουντογκόρετς, η οποία κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στο Φάληρο και να μετατρέψει σε "θρίλερ" τη ρεβάνς στη Βουλγαρία.

Ο Ολυμπιακός έχασε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο είδε την βουλγαρική ομάδα να βγάζει πολλές επικίνδυνες φάσεις και αυτή από την πλευρά της, με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις, όπως αυτή στο τετ-α-τετ του Σωτηρίου στο πρώτο ημίχρονο. Ο νεαρός κίπερ έκανε βέβαια μεγάλο λάθος στο γκολ που δέχτηκαν οι Πειραιώτες, ωστόσο οι εμφανίσεις του μέχρι τώρα και η νοοτροπία του, δείχνουν ότι πρέπει και αξίζει να στηριχθεί και να πάρει κι άλλες ευκαιρίες από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Στα άλλα αγωνιστικά για τον Ολυμπιακό, για ένα ακόμα παιχνίδι ο Ματιέ Βαλμπουενά αποδείχτηκε... παλικάρι, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος όσον αφορά στο κομμάτι της δημιουργίας, καθώς δεν πήρε και βοήθειες από τον νεοφερμένο Κουντέ, που ήταν απογοητευτικός και γι' αυτό και έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα. Όσο για το αμυντικό κομμάτι, ο Λαλά έδειξε δραστήριος, όμως μόνο για ένα 20λεπτο, ενώ ο Σεμέδο έκανε αρκετά λάθη, όντας ασταθής σε πολλές στιγμές, δείχνοντας ότι ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να αποτελέσει και φέτος τον "ογκόλιθο" στην ερυθρόλευκη άμυνα.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον παίκτη που γλίτωσε τον Ολυμπιακό από το κάζο, τον Αγκιμπού Καμαρά, καθώς ο νεαρός έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά στο 87', έχοντας μπει στο ματς στο 72' και δίνοντας έτσι ελπίδες στους Ερυθρόλευκους εν όψει της ρεβάνς στην Βουλγαρία, δικαιώνοντας τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Πέδρο Μαρτίνς που τον επέλεξαν για την ομάδα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο σκόρερ της Λουντογκόρετς με απευθείας εκτέλεση φάουλ, είναι ο παίκτης που έχει "παίξει" στο παρελθόν στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ενώ ο άσος των Βούλγαρων είχε "τσεκαριστεί" επίσης και από τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό πριν υπογράψει! Αυτός του "χάλασε" το μυαλό - "Ήθελε Μονακό"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags