Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Τερίμ προσπάθησε να χαλάσει τη μεταγραφή
| 2021-08-03 10:00:00

Σεισμός Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό πριν υπογράψει! Αυτός του "χάλασε" το μυαλό - "Ήθελε Μονακό"

του Παναγιώτη Νικολάου
Σεισμός Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό πριν υπογράψει! Αυτός του "χάλασε" το μυαλό - "Ήθελε Μονακό"

Ο Νιγηριανός άσος είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, παρόλα αυτά παραλίγο να χαλάσει η μεταγραφή του την τελευταία στιγμή μετά από απόφαση του Τερίμ να επικοινωνήσει μαζί του!
 

Ολυμπιακός: Το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ τού Νικολακόπουλου στον Πρωταθλητή για τον Τερίμ και την προσπάθεια που έκανε την τελευταία στιγμή ώστε να πείσει τον Ονιεκούρου να συνεχίσει στη Γαλατά, κάτι που προφανώς θα χαλούσε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, έσκασε με κρότο στο ρεπορτάζ του συλλόγου.



Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Γιάννη Τσιακίρη, δημοσιογράφο που γνωρίζει όσο ελάχιστοι το τουρκικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε τι πραγματικά ισχύει.

"Έχουν φοβερή σχέση, τον ήθελε πολύ στη Γαλατά, τον είχε σαν παιδί του, τον συμπαθεί πολύ, προφανώς θα τον ήθελε στην ομάδα του, δεν μου κάνει εντύπωση που τον πήρε τελευταία στιγμή τηλέφωνο. Πριν τα ματς με την Αϊντχόφεν ήταν προτεραιότητα να τον πάρει, το είχε αναλάβει προσωπικά ο Τερίμ για να το τελειώσει τη μεταγραφή", σχολίασε μέσω του sportdog ο Γιάννης Τσιακίρης, που γνωρίζει άριστα τα τεκταινόμενα του τουρκικού ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε για τον Νιγηριανό άσο και την επιθυμία του να διακριθεί στην Ευρώπη: "Ο Ονιεκούρου ήθελε να μείνει πολύ στη Μονακό, αλλά δεν πήρε την ευκαιρία, θέλει το βήμα παραπάνω, θέλει ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός υπερτερεί σε αυτή τη φάση. Τα αξίζει τα δύο εκατ. ευρώ που του έδωσαν τον χρόνο. Το κίνητρο είναι καλύτερο, θα κάνει μεγάλη διαφορά, ειδικά στην Ευρώπη που είναι ταχύς, θα δείξει περισσότερα πράγματα στο ποδόσφαιρο κατοχής. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι η αντεπίθεση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπόμπερ" από το NBA για Ολυμπιακό - Σκυλιάζει στην άμυνα - Σουτάρει από τα 9 μέτρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags