Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μπόμπερ" από το NBA - Σκυλιάζει στην άμυνα - Σουτάρει από τα 9 μέτρα!
| 2021-08-02 22:35:00

"Μπόμπερ" από το NBA για Ολυμπιακό - Σκυλιάζει στην άμυνα - Σουτάρει από τα 9 μέτρα!

του Pick n' Scroll
"Μπόμπερ" από το NBA για Ολυμπιακό - Σκυλιάζει στην άμυνα - Σουτάρει από τα 9 μέτρα!

Ποιον παίκτη ήθελαν καιρό οι Ερυθρόλευκοι, αλλά δεν έγινε "γάμος". Πάει στο NBA και βγαίνει από τη λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Η αναζήτηση για γκαρντ και η περίπτωση ενός... σεσημασμένου σουτέρ.

Ολυμπιακός: Όπως έγραψε ο κορυφαίος μπασκετικός ρεπόρτερ του κόσμου, Άντριου Βοϊναρόφσκι, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του ΝΒΑ. Κάτι, που σημαίνει ότι το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, που είναι και ο μεγάλος του στόχος. Αν γίνει αυτό, αυτομάτως βγαίνει από την λίστα του Ολυμπιακού, που ψάχνει ακόμη έναν γκαρντ για να κλείσει την περιφέρειά του.

Επειδή, λοιπόν, το πιθανότερο είναι ο Ντόρσεϊ να επιστρέψει στο ΝΒΑ, οι Πειραιώτες ρίχνουν τα βλέμματά τους πλέον στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας και στα «κοψίματα», που κάνουν και θα συνεχίζουν να κάνουν οι ομάδες από την κορυφαία λίγκα του κόσμου.

Είναι κάτι, που χρειάζεται υπομονή και η διαδικασία αυτή θα διαρκέσει ως τις 25 Αυγούστου τουλάχιστον. Αν δεν προκύψει κάτι συνταρακτικό, μέχρι τότε ο Ολυμπιακός δύσκολα θα έχει βρει τον εκλεκτό του.

Ποιος θα μπορούσε να είναι ένας παίκτης, που θα απασχολήσει τους Πειραιώτες από το ΝΒΑ; Ο Μαξ Στρους, ένας τρομερός σουτέρ, ο οποίος έπαιζε στο ΝΒΑ με το Μαϊάμι και τώρα είναι ελεύθερος. Ο Στρους είναι ένας παίκτης, που θα αγαπήσουν οι Ολυμπιακοί, αν θα μπορέσει να τον πάρει η ομάδα τους. Και αυτός γιατί είναι ένας γκαρντ, που παλεύει στην άμυνα, αλλά το κυριότερο είναι ότι μπορεί να βάλει την μπάλα στο καλάθι από τα 9 μέτρα. Το σουτ του είναι ασύλληπτο και το έδειξε αρκετές φορές με το Μαϊάμι.

Ο Στρους είναι ένα παράδειγμα απλά, δεν ξέρουμε αν έχει ασχοληθεί ο Ολυμπιακός και ούτε αν θα ασχοληθεί. Δεν ξέρουμε επίσης αν έρχεται ο Αμερικάνος γκαρντ στην Ευρώπη.

Τέτοιον, όμως, παίκτη θα ψάξουν οι Πειραιώτες και οι περιπτώσεις θα είναι πολλές, ειδικά αφότου τελειώσει το σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας. Το κορυφαίο αυτό σάμερ λιγκ ολοκληρώνεται στις 17 Αυγούστου.

Ανθρωποι, που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα αναφέρουν ότι δεν πρέπει να έχουμε τελειωμένο το θέμα Ντόρσεϊ για τον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα, όμως, είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία του ομογενούς γκαρντ να επιστρέψει στο ΝΒΑ, που δύσκολα δεν θα υλοποιηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" Έλληνα από την 11άδα ο Μαρτίνς - Μέσα ο ξεχασμένος - Λίγο πριν τη Λουντογκόρετς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags