Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τελειώνει" Έλληνα από την 11άδα ο Μαρτίνς - Μέσα ο ξεχασμένος - Λίγο πριν τη Λουντογκόρετς!
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-02 18:00:00

"Τελειώνει" Έλληνα από την 11άδα ο Μαρτίνς - Μέσα ο ξεχασμένος - Λίγο πριν τη Λουντογκόρετς!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τελειώνει" Έλληνα από την 11άδα ο Μαρτίνς - Μέσα ο ξεχασμένος - Λίγο πριν τη Λουντογκόρετς!

Το μεγάλο παιχνίδι τού Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς πλησιάζει και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πάρει συγκεκριμένες αποφάσεις για το πώς θα διαχειριστεί την 11άδα. Ειδικά από τη στιγμή που έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του.

Ολυμπιακός: Το ματς με την Λουντογκόρετς πλησιάζει και ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε στη σημερινή προπόνηση κάποια από τα σχέδιά του. Εμβιλά, Κούντε και Καμαρά θα είναι η τριάδα του κέντρου, σε σύστημα 4-3-3, με τον Σουρλή να μένει εκτός από την τριάδα των χαφ!

Ο νεαρός Έλληνας άσος τα πήγε εξαιρετικά εναντίον της Νέφτσι αλλά όταν υπάρχουν λύσεις με μεγαλύτερη εμπειρία, είναι προφανές ότι ο Μαρτίνς δεν θα πάρει το ρίσκο με τον πιτσιρικά.

Ρέαμπτσιουκ, Σεμέδο και Λαλά (αν και γενικά φαίνεται να προτιμάει τον Ανδρούτσο ο Μαρτίνς) θα βρίσκονται στην άμυνα και μένει να δούμε ποιος θα είναι παρτενέρ του Πορτογάλου στόπερ.

Φαβορί για κάτω από τα δοκάρια είναι ο Τζολάκης, αν και ο Βάτσλικ είναι αρκετό καιρό στην ομάδα και δεν αποκλείεται να πάρει την ευκαιρία του. Αλλά είναι γεγονός ότι ο Τζολάκης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των αμυντικών του, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τη θέση του τερματοφύλακα, και ο Μαρτίνς δύσκολα θα αφήσει στον πάγκο τον Έλληνα άσο.

Τέλος, ο Χασάν με τον Αραμπί έχουν μοιρασμένες πιθανότητες για το ποιος θα είναι βασικός, αλλά είναι πάντα σαφές ότι ο Ολυμπιακός είναι άλλη ομάδα με τον Αραμπί στην 11άδα. Ενώ, επίσης, ο Χασάν έχει αποδείξει ότι είναι πιο χρήσιμος όταν έρχεται από τον πάγκο.

Μασούρας και Βαλμπουενά δε συζητιέται καν ότι παίζουν χωρίς αντίπαλο για την 11άδα, στα άκρα, καθώς αυτή τη στιγμή δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Ονιεκούρου και ο Ραντζέλοβιτς που είχε δύο ευκαιρίες, μάλλον τις σπατάλησε παρά τις αξιοποίησε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα λατρέψουν Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό - Κυρίαρχος στην Ελλάδα"! Αποκάλυψη για Μπαρτσελόνα


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags