Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Το μεγάλο λάθος Μαρτίνς με τον Ατρόμητο - Εικόνα που "φοβίζει" στο Λιμάνι - Βάλε μέσα τον… Χασάν!
| 2021-09-12 23:16:00

Το μεγάλο λάθος Μαρτίνς με τον Ατρόμητο - Εικόνα που "φοβίζει" στο Λιμάνι - Βάλε μέσα τον… Χασάν!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Το μεγάλο λάθος Μαρτίνς με τον Ατρόμητο - Εικόνα που "φοβίζει" στο Λιμάνι - Βάλε μέσα τον… Χασάν!

Ποιοι απογοήτευσαν στη γκέλα της πρεμιέρας και το καμπανάκι. Η νέα κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού, οι ευθύνες των παικτών που άργησαν να... ξυπνήσουν και η λάθος επιλογή του Πορτογάλου κόουτς για την αρχική ενδεκάδα. Μήπως τελικά δεν έπρεπε να φύγει ο Αιγύπτιος;
 

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Μπορεί το πρωτάθλημα να καθυστέρησε να ξεκινήσει σχεδόν έναν μήνα, όμως ο Ολυμπιακός σε αυτό το διάστημα… κατάφερε να μην αλλάξει τίποτα. Κόντρα στον Ατρόμητο, στην πρεμιέρα της Superleague, παρουσιάστηκε η ίδια ομάδα που είχε προβληματίσει με την εικόνα σε όλα τα φιλικά, αλλά και στα περισσότερα προκριματικά για την Ευρώπη. Έτσι λοιπόν, ήταν εώς και… φυσιολογική η γκέλα με το καλημέρα, αφού υπήρχε και η ατυχία.

Βέβαια, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επικαλεστούν την τύχη, καθώς αυτή την διαμόρφωσαν οι ίδιοι. Γιατί οι «Ερυθρόλευκοι» το βράδυ της Κυριακής πέταξαν μία ώρα αγώνα και αποφάσισαν να κυνηγήσουν τη νίκη μετά το 60’ και μετά τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής τους. Μέχρι τότε, όχι μόνο δεν είχαν απειλήσει καθόλου, αλλά ήταν οι Περιστεριώτες αυτοί που είχαν χάσει και τη μεγάλη ευκαιρία του ματς. Ο Ολυμπιακός ήταν κάκιστος, με αργές μεταβιβάσεις και χωρίς τρόπο να μπει στην αντίπαλη περιοχή. Απόντος μάλιστα του Καμαρά από τη μεσαία γραμμή, δεν είχε ούτε ταχύτητα, ούτε τα μακρινά σουτ. Η εικόνα βελτιώθηκε μετά τις αλλαγές, όταν βγήκε ο κάκιστος Ρόνι Λόπες, ο κουρασμένος Μπουχαλάκης και ο μετριότατος Καρμπόβνικ.

Προφανώς λοιπόν, ο Πορτογάλος κόουτς… υποτίμησε τον αντίπαλό του και δεν αποκλείεται να επηρεάστηκε από την εικόνα του Ατρομήτου στα μέχρι τώρα φιλικά του. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν θύμισαν την ομάδα που είχε προβληματίσει στην προετοιμασία, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δημοσιεύματα μέχρι και για αλλαγή προπονητή. Ο Ατρόμητος έπαιξε έξυπνα και κατάφερε να εγκλωβίσει τον Ολυμπιακό, κάτι που είχε κάνει βέβαια εξίσου εύκολα και η Λουντογκόρετς. Και αυτό σίγουρα αποτελεί πρόβλημα για την ομάδα του Πειραιά, καθώς δείχνει τον δρόμο και στις επόμενες ομάδες που θα τον αντιμετωπίσουν εντός κι εκτός έδρας.

Βέβαια, ο Μαρτίνς έκανε τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα στον Άνχελ Λόπεθ την Κυριακή, καθώς του έκανε ένα μεγάλο… δώρο κι ένα μεγάλο λάθος. Όπως αποδείχθηκε λοιπόν και στα 45 (!) λεπτά που αγωνίστηκε, δεν υπήρχε κανένας λόγος να ξεκινήσει βασικός σε ένα τόσο δύσκολο ματς, που οι Πειραιώτες καίγονταν για νίκη και αν μπορούσαν καλή εμφάνιση, ο Ρόνι Λόπες. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν ο χειρότερος του γηπέδου, δεν βοήθησε καθόλου και ήταν φανερά εκτός ρυθμούς. Το παιδί είναι ανέτοιμος και η κατάσταση του… φώναζε και στο φιλικό με τον Άρη πριν από περίπου μία εβδομάδα. Παρότι έχει κάνει προετοιμασία με τη Σεβίλλη, είναι πάρα πολύ πίσω και σίγουρα είναι λάθος να παίρνει φανέλα βασικού αυτή τη στιγμή και σε αυτό τον Ολυμπιακό.

Σε μία ομάδα που δεν έχει το εύκολο γκολ, εδώ και δύο μήνες. Σε αντίθεση με πέρυσι, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν μπορεί να βρει δίχτυα, ενώ και ο Τικίνο δεν κατάφερε να σκοράρει παρά τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Οι δυο φορ δεν ήταν βέβαια οι μοναδικοί που δεν… έβλεπαν τέρμα, καθώς συνολικά όλοι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τραγικά τελειώματα και παρότι πίεσαν στα τελευταία λεπτά, οι φάσεις που η μπάλα πήγε προς την αντίπαλη εστία, ήταν ελάχιστες.

 Γι’ αυτό και πολλοί στο Γ. Καραϊσκάκης αναπόλησαν ήδη τον Χασάν και αναρωτήθηκαν μήπως ήταν λάθος η απόφαση να φύγει την τελευταία ημέρα για την Τουρκία. Ήταν ένας παίκτης που ερχόταν από τον πάγκο κι είχε το εύκολο γκολ και είχε καθαρίσει πάρα πολλά ματς σαν το σημερινό…


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καιρός να μάθει που βρίσκεται ο Μαρτίνς - Συνονθύλευμα άμπαλων - Για τον Ολυμπιακό Β’ ο..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags