Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παίκτης-αποκάλυψη για ΠΑΟ… εντυπωσίασε και τον Ζοτς - Απαντήσεις Έβανς - Μεταγραφή από ΝΒΑ!
| 2021-09-18 22:44:00

Παίκτης-αποκάλυψη για ΠΑΟ… εντυπωσίασε και τον Ζοτς - Απαντήσεις Έβανς - Μεταγραφή από ΝΒΑ!

του Pick n' Scroll
Παίκτης-αποκάλυψη για ΠΑΟ… εντυπωσίασε και τον Ζοτς - Απαντήσεις Έβανς - Μεταγραφή από ΝΒΑ!

Ποιοι έκαναν ματσάρα στη νίκη με Παρτιζάν και η επιστροφή στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός νίκησε την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και έδειξε κάποια πολύ καλά πράγματα. Ποιοι ξεχώρισαν και ο παίκτης που έρχεται την επόμενη εβδομάδα.

Κάτι από τα παλιά θύμισε ο Παναθηναϊκός στον ημιτελικό του «Παύλος Γιαννακόπουλος» κόντρα στην Παρτίζαν. Ο κόσμος έδωσε το παρών στο ΟΑΚΑ και βοήθησε πολύ την ομάδα του, ώστε να έρθει η νίκη απέναντι στους Σέρβους του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη παράταση.

Το ΟΑΚΑ με κόσμο, έστω και αν πλέον δεν είναι γεμάτο, είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τους νταμπλούχους και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα απέναντι στην Παρτίζαν.

Δεν ήταν, όμως, ο μοναδικός λόγος, που κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη τα κατάφερε γιατί ήταν ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο και στη παράταση, έπαιξε βασικά άμυνα και πήρε βοήθεια από τους ξένους της, κάτι, που δεν είχε γίνει σε προηγούμενα ματς.

Ο Τζέρεμι Εβανς, που έδειχνε να έχει μείνει πίσω, ήταν εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση απέναντι στους Σέρβους, ενώ ωραία πράγματα έβγαλε και ο Φλόιντ και ο Μέικον. Για τον Πέρι δεν γίνεται λόγος, γιατί από τους νέους ξένους της ομάδας είναι σταθερά ο καλύτερος. Ο Πρίφτης περιμένει να ανέβει σιγά σιγά και ο Οκάρο Ουάιτ.

Περιμένει επίσης να αποκτήσει έναν ακόμη γκαρντ η ομάδα του, κάτι, που δεν θα αργήσει να γίνει και ας είπε ο ίδιος ότι «μπορεί να ξεκινήσουμε την σεζόν έτσι όπως είμαστε». Όπως έχουμε ξαναγράψει, ίσως την άλλη εβδομάδα γίνει η κίνηση για την τελευταία μεταγραφή, με την οποία θα κλείσει το ρόστερ του εξάστερου.

Πολλά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να καλείται να πάρει την τελική απόφαση μέσα στις επόμενες μέρες, ώστε η ομάδα του να ενισχυθεί ακόμη πιο πολύ και να ξεκινήσει έτσι πάνοπλη τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Τα ονόματα του Φερέλ, του Αρτσιντιάκονο και του Ντράγκιτς είναι εκείνα, που δείχνει ότι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μαύρα σύννεφα" για ξένο άσο του ΠΑΟ - Τι του... χρεώνουν - Αποφασίζει ο Πρίφτης το Σαββατοκύριακο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags