Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Μαύρα σύννεφα" για ξένο άσο του ΠΑΟ - Τι του... χρεώνουν - Αποφασίζει ο Πρίφτης το Σαββατοκύριακο
| 2021-09-17 19:51:00

"Μαύρα σύννεφα" για ξένο άσο του ΠΑΟ - Τι του... χρεώνουν - Αποφασίζει ο Πρίφτης το Σαββατοκύριακο

του Pick n' Scroll
"Μαύρα σύννεφα" για ξένο άσο του ΠΑΟ - Τι του... χρεώνουν - Αποφασίζει ο Πρίφτης το Σαββατοκύριακο

Ο κόουτς των Πρασίνων ίσως να μην ψάχνει πλέον μόνο για πλέι μέικερ. Στο Τριφύλλι υπάρχει προβληματισμός και για τη θέση "4" και είναι πολύ πιθανό να γίνει και κάποια έξτρα κίνηση. Πολλά θα κριθούν στα παιχνίδια του διημέρου...

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεχυθεί στην αγορά για να βρει τον γκαρντ, που του λείπει, και ίσως την άλλη εβδομάδα γίνει η κίνηση, με την οποία και θα κλείσει το ρόστερ. Πολλές επιλογές δεν υπάρχουν, αλλά ο χρόνος πιέζει, η Ευρωλίγκα ξεκινάει και οι «πράσινοι» πρέπει από την αρχή να εμφανιστούν όσο πιο πλήρεις γίνεται. Αλλωστε έχουν έλλειμμα ποιότητας, που ενισχύεται από το γεγονός ότι δεν έχουν πάρει ακόμη τον βασικό τους πλέι-μέικερ.

Συν τοις άλλοις κάποιοι από τους νεαποκτηθέντες είναι ακόμη μακριά από τον καλό τους εαυτό. Γενικά είναι νωρίς, αλλά υπάρχει κάποιος προβληματισμός για την θέση «4». Και αν για τον Οκάρο Ουάιτ πιστεύουν ότι δεν θα αργήσει να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο, για τον Τζέρεμι Εβανς υπάρχει μία μικρή ανησυχία, που ενισχύεται από το ότι δεν είναι κλασικό «4άρι». Και κυρίως δεν έχει το μακρινό σουτ, που απαιτείται για αυτή την θέση.

Αν μάλιστα δεν παίζει έτσι όπως πρέπει να παίζει ο Ουάιτ, το πρόβλημα θα γίνεται μεγαλύτερο για τον λόγο αυτό, ότι ο Εβανς δεν είναι το κλασικό «4άρι», που να διαθέτει τις επιθετικές κινήσεις της θέσης και κυρίως το ιδανικό σουτ.

Στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα μπορέσουν να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα για όλη την ομάδα. Αλλωστε τα πρόωρα συμπεράσματα είναι επικίνδυνα και πολλές φορές στη συνέχεια της σεζόν έχουν ανατραπεί.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πιέζει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και στο τέλος δεν θα τον πειράξει τόσο αν δεν πάει καλά η ομάδα στην Ευρωλίγκα, αλλά αν δεν μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα, τώρα, που ο Ολυμπιακός έχει επιστρέψει στην Α1 και κυρίως με περισσότερα χρήματα στην τσέπη.

Είναι κάτι, που οι φίλοι του «τριφυλλιού» δεν θα το αντέξουν αν γίνει.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η λίστα Πρίφτη με τους πλέι μέικερ - Ξεχωρίζει ο... νέος Μάικ Τζέιμς - Σκόρερ και ηγέτης (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags