Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το... last dance του Πασχαλάκη - Καλά κάνει ο ΠΑΟΚ και είναι κυνικός - Μάχη σε κάθε παιχνίδι
| 2021-09-20 14:45:00

Το... last dance Πασχαλάκη - Καλά κάνει ο ΠΑΟΚ και είναι κυνικός - Μάχη σε κάθε ματς με Λουτσέσκου

του Μάνου Τσαλγατίδη
Το... last dance Πασχαλάκη - Καλά κάνει ο ΠΑΟΚ και είναι κυνικός - Μάχη σε κάθε ματς με Λουτσέσκου

Η βελτίωση που θα υπάρξει, δεν θα είναι τεράστια για τον Δικέφαλο. Ο Μάνος Τσαλγατίδης γράφει για τον Έλληνα γκολκίπερ που θέλει να φύγει από την Τούμπα με μία καλή χρονιά, για το στυλ παιχνιδιού του Ρουμάνου προπονητή, αλλά και για τις νίκες που θα έρθουν... με μάχες!

Στο προηγούμενο άρθρο μου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λίνκολν στο Γιβραλτάρ είχα γράψει πως ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δείχνει να έχει... καθαρίσει το μυαλό του πλέον και πως έχει πεισμώσει. 

Αυτό φάνηκε 100% στην Τρίπολη, που αδιαμφισβήτητα ήταν ο MVP του Δικεφάλου στον αγώνα με τον Αστέρα. Η αλήθεια είναι πως ο Έλληνας τερματοφύλακας δείχνει φέτος πιο ήρεμος, πιο κατασταλαγμένος και με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι θέλει ένα.... last dance, καθώς σε περίπτωση που αυτή είναι η τελευταία του χρονιά επιθυμεί η απόδοση του να είναι εφάμιλλη με τη σεζόν του αήττητου double. 

Δεν νομίζω πως η εμφάνιση του Πασχαλάκη προξένησε σε κάποιον εντύπωση. Όλοι πλέον γνωρίζουμε πως είναι ένας τερματοφύλακας που μπορεί να γίνει ήρωας με εντυπωσιακές εμφανίσεις όπως αυτή στην Τρίπολη, αλλά και... μοιραίος. Το είπε και ο ίδιος άλλωστε πως στόχος του είναι η διάρκεια. Ίσως αν είχε θέσει νωρίτερα στην καριέρα του αυτόν τον στόχο να είχε φτάσει πραγματικά πολύ ψηλά, καθώς τα σωματικά προσόντα, αλλά και τα ρεφλέξ του είναι πραγματικά εξαιρετικά. 

Ωστόσο, αυτός είναι ο 32χρονος πορτιέρο έχει και τα καλά και τα... κακά του. Από τη στιγμή όμως που έχει την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου θεωρώ ότι η απόδοση του θα είναι φέτος σε υψηλά επίπεδα.

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι, νομίζω πως πρέπει όλοι να καταλάβουν πως ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει ως στόχο του να μαζεύει βαθμούς. Το όμορφο ποδόσφαιρο, τα τριγωνάκια και το θέαμα αυτό το χρονικά διάστημα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Ο Δικέφαλος προτιμά να είναι κυνικός, να κερδίζει και να μην τον νοιάζει πως. Και να σας πω κάτι... Καλά κάνει! Οι νίκες δίνουν χρόνο, ψυχολογία και σφυρηλατούν τη νοοτροπία που θέλει να περάσει ο Λουτσέσκου. Όταν η ομάδα κερδίζει και στην άσχημη ημέρα της, τότε αυτομάτως η ψυχολογία και η νοοτροπία αλλάζουν.

Σίγουρα θα υπάρξει βελτίωση στην εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά δεν νομίζω πως θα είναι δα και τεράστια. Μακάρι βέβαια να με διαψεύσει η ομάδα μέσα στο γήπεδο. Επιμένω πως ο φετινός ΠΑΟΚ θα βασιστεί στη μαχητικότητα, την εξυπνάδα και το ατομικό ταλέντο. Κοντολογίς κάθε ματς του θα είναι μια... μάχη στην οποία δεν θα τον νοιάζει αν θα λαβωθεί, αλλά το αν θα βγει από αυτή νικητής


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μεγάλο λάθος Λουτσέσκου στην Τρίπολη... θύμισε Μπόλονι - "Αόρατος" κορυφαίος άσος του ΠΑΟΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags