Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτοί θα φέρουν τον τίτλο στον Ολυμπιακό - Στυγνός... δολοφόνος ο Τικίνιο - Εκτός ομάδας λόγω... φάουλ
| 2021-09-20 19:42:00

Αυτοί θα φέρουν τον τίτλο στον Ολυμπιακό- Στυγνός "δολοφόνος" ο Τικίνιο- Εκτός ομάδας λόγω... φάουλ

Sportdog Team
Αυτοί θα φέρουν τον τίτλο στον Ολυμπιακό- Στυγνός "δολοφόνος" ο Τικίνιο- Εκτός ομάδας λόγω... φάουλ

Τι χρειάζεται ο Βραζιλιάνος επιθετικός και γιατί "χάθηκε" ο Καρμπόβνικ. Ο Σπύρος Γρομητσάρης γράφει για την εικόνα των Πειραιωτών στη Λαμία, απαντάει σε όσους... βιάζονται και εξηγεί τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για την αρχική ενδεκάδα.

Το ματς του Ολυμπιακού στη Λαμία αποτελεί το τέλειο παράδειγμα για να καταλάβει και ο πλέον αδαής / αφελής ποιοί παίκτες είναι οι πλέον κατάλληλοι για να βοηθήσουν τους Πειραιώτες να κατακτήσουν και τον φετινό τίτλο.

Δεν έκανε εμφανισάρα αλλά έχω την αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός θα είχε πρόβλημα να κρατήσει τη νίκη ΑΝ δεν υπήρχε στη Λαμία ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Όχι για το γκολ που έβαλε, για τη γενικότερη προσπάθειά του. Ο Έλληνας έδειχνε να είναι από τους λίγους που αντιλαμβάνονταν τι ζημιά πάει να γίνει στο τέλος. Γι' αυτό και στη φάση του Βύντρα έβαλε τις φωνές σε όλους που άφησαν μια εκτέλεση φάουλ (όχι ιδιαίτερα ψηλή μπαλιά, κόβονταν εύκολα) να περάσει σαν... ξυραφιά μέσα από την «καρδιά» της άμυνας και να καταλήξει στον πολύπειρο παίκτη της Λαμίας που -ευτυχώς για τον Ολυμπιακό- αιφνιδιάστηκε.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Ολυμπιακού της εποχής Μαρτίνς είναι ότι η ομάδα έχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια και οι περισσότεροι παίκτες παίζουν πρωτίστως για το σύνολο και ύστερα για τους εαυτούς τους. Γι' αυτό είναι σχεδόν πάντα βασικός ο Μπουχαλάκης, γι' αυτό έγινε απαραίτητος ο Μασούρας, γι' αυτό λάτρεψε ο Πέδρο τον Εμβιλά κι ας μην ήταν επιλογή του, γι' αυτό συμπαθεί και τον Σισέ που κάνει επιπολαιότητες αλλά δίνει ό,τι έχει και δεν έχει. Γι' αυτό φυσικά εισηγήθηκε την απόκτηση του Ρέαμπτσιουκ και έδωσε ευκαιρίες στον Ανδρούτσο ως δεξί μπακ και όχι στον... σοφτ Λαλά.

Γι' αυτό, στον αντίποδα, άφησε δίχως να το πολυσκεφτεί εκτός ομάδας παίκτες που έκαναν... φάουλ σε συμπεριφορές κι ας ήταν / είναι απίστευτα ταλαντούχοι. Τα πρωταθλήματα, ειδικά η ελληνική Σούπερ Λιγκ, κερδίζονται με τίμιους στρατιώτες κι αυτό ο Μαρτίνς το γνωρίζει καλά και σκοπεύει να συνεχίσει να πηγαίνει στις μάχες με τέτοιους.

ΥΓ: Ο Καρμπόβνικ άφησε πολλές υποσχέσεις στα ματς με Ατρόμητο και Αντβέρπ, στη Λαμία μας υπενθύμισε ότι είναι ένα νεοφερμένο 20χρονο παιδί στην ελληνική πραγματικότητα που θα χρειαστεί χρόνο για να γίνει αυτό που μπορεί και ν' αποκτήσει σταθερότητα.

ΥΓ2: Και στα 37 του ο Βαλμπουενά δίνει λύσεις και θα συνεχίσει να δίνει σε ματς επιπέδου ελληνικού πρωταθλήματος.

ΥΓ3: Ο Τικίνιο έχει, εμφανώς, βελτιώσει πάρα πολύ τη φυσική του κατάσταση. Απλά για να τον εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός ως αυτό που πραγματικά είναι, ένας στυγνός... δολοφόνος της περιοχής, θα πρέπει να ρολάρει καλύτερα η ομάδα του Πειραιά. Τον χρόνο πια τον θέλει η ομάδα για τον Τικίνιο, όχι ο Τικίνιο σε σχέση με την ομάδα.

ΥΓ4: Το να σας πω εγώ ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στη Λαμία δεν συνιστά και καμία σπουδαία ανάλυση. Προφανώς και δεν ήταν. Η διαφορά της δικής μου γνώμης με κάποιων έχει να κάνει με το αν συντρέχει ή όχι λόγος ανησυχίας για την εικόνα αυτή. Κατ' εμέ ο Ολυμπιακός είναι φυσιολογικά ανέτοιμος και βρισκόμαστε νωρίς στη σεζόν για σοβαρά συμπεράσματα. Αν υπάρχει η ίδια εικόνα τέλη Οκτώβρη τότε να ψαχτεί ο Ολυμπιακός. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ασπίδα" σε Μαρτίνς με απόφαση Μαρινάκη - Μόνο μία μεταγραφή... βγάζει τα λεφτά στο γήπεδο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags