Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Εμφύλιος" και γκρίνια στον Ολυμπιακό - Τώρα ξεκινάει ο... πόλεμος στον ΠΑΟΚ - Να αντέξει μέχρι Γενάρη
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-04 18:44:00

"Εμφύλιος" και γκρίνια στον Ολυμπιακό - Τώρα ξεκινάει ο... πόλεμος σε ΠΑΟΚ - Να αντέξει μέχρι Γενάρη

του Μάνου Τσαλγατίδη
"Εμφύλιος" και γκρίνια στον Ολυμπιακό - Τώρα ξεκινάει ο... πόλεμος σε ΠΑΟΚ - Να αντέξει μέχρι Γενάρη

Στο Λιμάνι κοιτούν πλέον τους Θεσσαλονικείς σαν μηχανικοί αυτοκινήτων! Τι σημαίνει αυτό; Από κάτω, όπως εξηγεί στο Sportdog.gr ο Μάνος Τσαλγατίδης, που αναλύει πώς ο μισός Δικέφαλος είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και ο γεμάτος Ολυμπιακός τρίτος.

Αλήθεια ποιος πίστευε μετά την γκέλα κόντρα στον ΠΑΣ πώς ο ΠΑΟΚ στη διακοπή του Οκτωβρίου θα είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ακόμα και με... μισό ρόστερ; Η απάντηση είναι απλή. Μόνο ένας, ο Ράζβαν Λουτσέσκου! 

Ο Ρουμάνος τεχνικός το έλεγε και συνεχίζει να το λέει πως στόχος του Δικεφάλου είναι το πρωτάθλημα και ότι αυτή η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει. Να που οι «ασπρόμαυροι» για τις επόμενες 15 ημέρες θα είναι πρώτοι στον βαθμολογία και θα δουλέψουν απερίσπαστοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Από την άλλη στον Ολυμπιακό έχουν τα... νεύρα τους, καθώς βρίσκονται στην τρίτη θέση και πλέον υπάρχει και εμφύλιος μεταξύ της διοίκησης και των οπαδών, ενώ η γκρίνια πλανάται γύρω και πάνω από τους «ερυθρολεύκους». Όπως γίνεται κατανοητό, αυτή η φθορά που υπάρχει τη δεδομένη στιγμή στους Πειραιώτες είναι στα... συν για τον ΠΑΟΚ.

Προσοχή, δεν λέω πως επειδή ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος τη δεδομένη στιγμή. Απλά τονίζω το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός πως οι «ασπρόμαυροι» έχοντας εκτός τους Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Ελ Καντουρί, Μουργκ (τώρα τελευταία), αλλά και τους Βιεϊρίνια και Ροντρίγκο (για μεγάλο χρονικό διάστημα-επέστρεψαν στο ματς με τον ΟΦΗ) και έχοντας γκελάρει στην 1η αγωνιστική βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και κέρδισαν ηρεμία, ενώ ο μεγάλος τους αντίπαλος έχει ανοιχτές πληγές. 


 
Ο στόχος πλέον είναι οι «ασπρόμαυροι» να αντέξουν μέχρι τον Γενάρη. Κανείς στον Δικέφαλο δεν πετά στα σύννεφα επειδή η ομάδα είναι πρώτη, Όλοι γνωρίζουν πως κάθε αγώνας είναι μια... μάχη, ενώ κανείς φυσικά δεν ξεχνά τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο Ντούγκλας σίγουρα κάνει τη δουλειά έως τώρα και μπράβο του, που αποδίδει τόσο καλά σε μια νέα για αυτόν θέση, αλλά χρειάζεται η απόκτηση ποιοτικού μεσοεπιθετικού.

Από δω και στο εξής είμαι σίγουρος πως αρκετός κόσμος είτε με ενέργειες, είτε με κείμενα θα προσπαθήσει να αποπροσανατολίσει την ομάδα, αφού δεν χωνεύεται εύκολα το γεγονός πως ο μισός ΠΑΟΚ είναι πρώτος και ο... γεμάτος Ολυμπιακός είναι τρίτος. Ωστόσο, δεν το φοβάμαι αυτό. Ο Λουτσέσκου είναι... μανούλα στο να κάνει τους παίκτες του να κλείνουν τα αυτιά τους απέναντι σε όσους και όσα προσπαθούν να τους επηρεάσουν αρνητικά.

Οπότε τουλάχιστον για τις επόμενες 15 ημέρες ο Ολυμπιακός θα κοιτάει τον Δικέφαλο σα... μηχανικός αυτοκινήτων, από κάτω...

Σήμερα συμπληρώνονται 22 χρόνια από την ημέρα που 6 οπαδοί του ΠΑΟΚ έφυγαν από τη ζωή στα Τέμπη. Κανείς δεν του ξεχνά ποτέ και δεν θα τους ξεχάσει. Η συγκεκριμένη μέρα πάντα θα είναι δύσκολη και στενάχωρη για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεταγραφή" Λουτσέσκου - Βρήκε τον... Καμαρά του ΠΑΟΚ - "Λαχείο" και με Έλληνα άσο στην Τούμπα

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags