Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Άλλαξαν οκτώ φορές γνώμη για το στήσιμο στην Τούμπα - Άλλοι τα κάνουν αυτά - Τεράστια απουσία ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-18 19:01:00

Άλλαξαν οκτώ φορές γνώμη για το στήσιμο στην Τούμπα - Άλλοι τα κάνουν αυτά - Τεράστια απουσία ΠΑΟΚ

του Μάνου Τσαλγατίδη
Άλλαξαν οκτώ φορές γνώμη για το στήσιμο στην Τούμπα - Άλλοι τα κάνουν αυτά - Τεράστια απουσία ΠΑΟΚ

Το μεγάλο πρόβλημα για Λουτσέσκου και ο παίκτης που τον "σώζει"! Ο Μάνος Τσαλγατίδης γράφει για το... ΣΟΚ με το βόλο, για όσους κατηγορούν τις δύο ομάδες πως "έστησαν" το ματς και αναρωτιέται αν ο Δικέφαλος έχει πιάσει ταβάνι.

Η λέξη ΣΟΚ είναι πραγματικά πολύ λίγη για να περιγράψει κανείς τα συναισθήματα μετά τη λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Βόλο. Ο Δικέφαλος ενώ όλα έδειχναν πως θα περάσει ένα πραγματικά ξεκούραστο απόγευμα, αφού πήγε στο ημίχρονο με σκορ 4-1 βρέθηκε τελικά βουτηγμένος στην εσωστρέφεια, αφού στο τέλος πήρε απλά τον βαθμό της ισοπαλίας με τον σύλλογο από τη Μαγνησία να ισοφαρίζει. 

Πλέον, αφού έχουν πέσει οι σφυγμοί με μια πιο ήρεμη ματιά ίσως να καταλάβει κανείς πως ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Εννοώ αυτούς που νιώθουν από ποδόσφαιρο και όχι όσους χθες (17/10) αλλάξαν 8 φορές γνώμη για το ποιο σκορ... έστησαν οι δύο ομάδες. Το γεγονός πως δύο σύλλογοι δεν «σκοτώνονται» φανερά και παρασκηνιακά δε σημαίνει πάντα πως στήνουν αγώνες. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που το κάνουν, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει σε αυτούς.

Για να καταλάβει κανείς πως ήρθε αυτό το ΣΟΚ για τον ΠΑΟΚ αρχικά θα πρέπει να δει τα γκολ του αντιπάλου. Όλα έχουν ένα κοινό στοιχείο. Η φάση ξεκινά με ψηλή μπαλιά. Ακόμα και στο πρώτο τέρμα, που ο Σβαμπ έπειτα κάνει αυτό το αψυχολόγητο μην επιτρέποντας τον Μιχαηλίδη να απομακρύνει τη μπάλα, όλη η φάση ξεκινά από ψηλή μπαλιά. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα.

Είναι σαφές πως ο Δικέφαλος έχει θέμα στην... αεράμυνα. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι που δεν ήταν γνωστό, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» το πλήρωσαν 4 φορές, διότι ο Βόλος το κατάλαβε και αποφάσισε να σηκώσει τη μπάλα ψηλά. Ο Ίνγκασον, που είναι ο κορυφαίος κεφαλοσφαιριστής του ΠΑΟΚ λείπει πολύ και αυτό φάνηκε χθες. 

Το σύνολο του Λουτσέσκου σε κάθε αγώνα δέχεται πραγματικά πολλές φάσεις. Στα προηγούμενα παιχνίδια ο Πασχαλάκης έμοιαζε ανίκητος, έμοιαζε με τον Superman, πετούσε σε κάθε γωνιά και απέκρουε, μπλόκαρε και κρατούσε το μηδέν. Ωστόσο, είναι ένας απλός θνητός, όπως όλοι μας. Ήταν αφύσικο να συνεχίσει σε αυτό το τέμπο και σε αυτή την απόδοση.

Επίσης, όσο οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν να δέχονται τόσες φάσεις και να βάζουν τον αντίπαλο μέσα και γύρω από την περιοχή του, είναι προφανές και λογικό πως αυξάνονται οι πιθανότητες να δεχθούν γκολ.

Η χρονιά φέτος είναι ρολεκόστερ για τον Δικέφαλο, το έχω ξαναγράψει θα έχει τα πάνω και τα κάτω της. Στον πλανήτη ΠΑΟΚ τίποτα δεν είναι εύκολο και όλα αποκτώνται με κόπο και αίμα.

Επίσης, για ακόμα μια φορά φαίνεται πως η διακοπή επηρεάζει αρνητικά τον ΠΑΟΚ! Αυτό το σύνολο παικτών είναι από αυτά που χρειάζονται ρυθμό για να πάρει... μπρος και να ανεβάσει την απόδοση του. Ακόμα και η παραμικρή διακοπή το αναγκάζει να κάνει αρκετά βήματα πίσω.

Το πιο σημαντικό όμως είναι πως αυτός ο Δικέφαλος μοιάζει να έχει ταβάνι, το οποίο το άγγιξε όλο αυτό το διάστημα που κέρδιζε. Μακάρι να κάνω λάθος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο... στόχαστρο άσος του ΠΑΟΚ για Βόλο - Τι του "χρεώνουν" - "Σκασμένος" Λουτσέσκου για Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags