Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καμπανάκι" για άσο του Ολυμπιακού μετά τη Μόσχα - Σενάρια για… επιστροφή-έκπληξη στο ΣΕΦ!
Μπάσκετ
| 2021-10-22 23:01:00

"Καμπανάκι" για άσο του Ολυμπιακού μετά τη Μόσχα - Σενάρια για… επιστροφή-έκπληξη στο ΣΕΦ!

του Pick n' Scroll
"Καμπανάκι" για άσο του Ολυμπιακού μετά τη Μόσχα - Σενάρια για… επιστροφή-έκπληξη στο ΣΕΦ!

Τα χαμόγελα παρά την ήττα και οι σκέψεις για αλλαγή στο ρόστερ του Μπαρτζώκα. Οι Πειραιώτες έχασαν από την ΤΣΣΚΑ, όμως έδειξαν ανταγωνιστικοί και είχαν σε τρομερή μέρα τον Ντόρσεϊ. Γιατί ελπίζουν σε κάτι καλύτερο από οκτάδα και οι πιθανότητες για μία ακόμα μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός έχασε και το δεύτερο παιχνίδι, που έδωσε στην Ευρωλίγκα μακριά από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Με την Μπαρτσελόνα είχε φτάσει μία ανάσα από τη νίκη, την Παρασκευή, όμως, δεν μπόρεσε να είναι ουσιαστικά ανταγωνιστικός απέναντι στην ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη.

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν εντυπωσιακά το ματς, προηγούμενοι με διψήφια διαφορά, αλλά στην δεύτερη περίοδο κατέρρευσαν πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με 10 πόντους στην πλάτη τους. Στην επανάληψη προσπάθησαν να επιστρέψουν, κάποια στιγμή έφτασαν σχετικά κοντά, δεν μπόρεσαν όμως να κάνουν την υπέρβαση. Πήγε έτσι στράφι και η καταπληκτική απόδοση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος έσπασε τα κοντέρ με τους 32 πόντους, που σημείωσε.

Για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει προβληματισμός για αυτή την ήττα, αντίθετα είναι τροφή, ώστε να γίνει καλύτερος για τα πολύ πιο δύσκολα, που έρχονται από δω και πέρα. Γιατί οι φιλοδοξίες του είναι πολύ μεγάλες και δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος από μία ή δύο πολύ μεγάλες εμφανίσεις και νίκες.

Δεν είναι, όμως, σίγουρος κανείς ότι μπορεί να φτάσει πολύ μακριά στη σεζόν με τον Χασάν Μάρτιν να είναι μακριά από τον καλό του εαυτό και την ίδια ώρα να δείχνει ότι υπάρχει ένα κενό στις θέσεις «3-4». Ακόμη είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς, αλλά ο Ολυμπιακός έχει το δικαίωμα για τις ελληνικές υποχρεώσεις να πάρει έναν ακόμη ξένο. Αλλωστε πριν από ένα μήνα είχε μιλήσει με τον Γιάνις Τίμα, ο οποίος συνεχίζει να είναι ελεύθερος, ενώ έχουν τσεκαριστεί και ορισμένες πολύ καλές περιπτώσεις από το ΝΒΑ.

Να σημειωθεί τέλος ότι ο Ολυμπιακός έχασε από μία ΤΣΣΚΑ, που έπαιξε χωρίς τρεις βασικούς της παίκτες, τον Μιλουτίνοφ, τον Γκριγκόνις και τον Σενγκέλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η... βόμβα στη Euroleague - Επίθεση Ολυμπιακού σε Ρεάλ - Έβλεπαν "συντριβή" Γιαννακόπουλου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags