Facebook Pixel Άρης: Η ντροπή του 0-5 για τον Άρη θα μείνει χαραγμένη - Στον… αέρα ο Μάντζιος - Ευθύνες Καρυπίδη
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-20 22:35:00

Η ντροπή του 0-5 για τον Άρη θα μείνει χαραγμένη - Στον… αέρα ο Μάντζιος - Ευθύνες Καρυπίδη

Sportdog Team
Η ντροπή του 0-5 για τον Άρη θα μείνει χαραγμένη - Στον… αέρα ο Μάντζιος - Ευθύνες Καρυπίδη

Γιατί στο διάβολο συνέβη αυτό; Ποιος φταίει; Απέραντη θλίψη! Ο Βασίλης Δερμεντζόγλου προσπαθεί να γράψει για την ντροπιαστική ήττα του Άρη, να εξηγήσει τι συνέβη και φυσικά να μοιράσει ευθύνες. Γιατί το αποψινό 0-5 θα μείνει στην ιστορία. Είναι πολύ βαρύ για τον σύλλογο!

«Επιτέλους έληξε», σκέφτηκε ο αρειανός φίλαθλος στο τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Ο Άρης είχε μόλις γράψει ιστορία μετά την αστρονομική εντός έδρας ήττα του από τον ΠΑΣ Γιάννενα με 0-5, ναι καλά διαβάσατε, 0-5!

Μια ήττα που είναι με διαφορά η χειρότερη εντός έδρας ήττα στην ιστορία του πάλαι ποτέ ένδοξου συλλόγου μας σε επίπεδο Α' εθνικής και όχι μόνο, και γίνεται απεχθέστερη όταν αναλογιζόμαστε πως ήρθε από ομάδα που είναι παραδοσιακά στη δεύτερο-τρίτη σειρά δυναμικότητας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ποιος φταίει, γιατί στο διάβολο συνέβη αυτό, πώς να δικαιολογήσω εγώ ο έρμος τα αδικαιολόγητα; Ο Άρης είναι σταθερά… ασταθής εντός έδρας φέτος, καθώς τα θετικά και τα αρνητικά αποτελέσματα εναλλάσσονται. Ωστόσο το 0-5 δεν είναι ένα απλό σκορ. Είναι ένα ντροπιαστικό αποτέλεσμα που θα μείνει χαραγμένο και θα μας θυμίζει για πάντα το πόσο απέχει ο φετινός Θεός του πολέμου από αυτόν που ονειρευόμαστε.

Ένας Άρης που χρειάζεται πολλά πράγματα για να φτάσει να λειτουργήσει με τρόπο που θα μας προσδίδει τέρψη και υπερηφάνεια. Αλλά η αποψινή ήττα ξεφεύγει κατά πολύ από όλο αυτό το πλαίσιο, καθώς δεν έχει να κάνει με έναν Άρη που δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει, αλλά με έναν Άρη που δεν μπορεί να πατήσει καν στο γήπεδο.

Οι αδιάφοροι παίκτες μας πνίγηκαν στο χειμερινό χορτάρι που τόσο περήφανα μας παρουσίασαν τα ΜΜΕ μας. Ο στρατηγός Μάντζιος υπέστη το δικό του Βατερλό, με τη θέση του επισφαλή όσο ποτέ. Ο πρόεδρος των ονείρων μας, Θόδωρος Καρυπίδης, φαντάζομαι πως θα περάσει μια δύσκολη βραδιά, με το βάρος των επιλογών του να τον πιέζει στο στήθος. Οι οπαδοί μας φεύγουν από το γήπεδο δακρυσμένοι. Οι επόμενες ώρες θα είναι δύσκολες για όλους εμάς που ζούμε στον πλανήτη του ποδοσφαίρου.

Απέραντη θλίψη στις τάξεις του Θεού του πολέμου.

Οι ήττες είναι στο πρόγραμμα. Αλλά τέτοιες ήττες…;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι για την 5άρα: "Ντροπιάσατε τον Άρη! Λυπήσου μας και φύγε Άκη - Ύποπτο αν δεν παραιτηθείτε"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags