Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κατόρθωμα αυτό που έκανε ο Καμαρά - Δεν έπιασε το κόλπο Μαρτίνς - Τραγικός Μπουχαλάκης
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-06 12:43:00

Κατόρθωμα αυτό που έκανε ο Καμαρά - Δεν έπιασε το κόλπο Μαρτίνς - Τραγικός Μπουχαλάκης

Sportdog Team
Κατόρθωμα αυτό που έκανε ο Καμαρά - Δεν έπιασε το κόλπο Μαρτίνς - Τραγικός Μπουχαλάκης

Ποιοι απογοήτευσαν και οι απαιτήσεις από έναν χαφ 20 εκατομμυρίων. Ο Σπύρος Γρομητσάρης γράφει για την εικόνα του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη, για τα... αστέρια που απογοήτευσαν και για τον Μαντί που δεν μπορεί να συνέλθει. Τα 5 λάθη σε 45' είναι πάρα πολλά!

Για το Απόλλωνας - Ολυμπιακός δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό ή σπουδαίο που μπορώ να προσθέσω. Τα είδαμε όλοι.

Ο Ολυμπιακός ήταν ενοχλητικά νωχελικός και σίγουρος πως θα κερδίσει μόνο με τη φανέλα του και την πάτησε. Όταν κατάλαβαν οι παίκτες τι πάει να γίνει, τους έπιασε άγχος και άρχισαν να τρέχουν αλλά ήταν αργά. Στην αρχή είχαν επιδοθεί σε ρεσιτάλ ατομισμού και λάθος επιλογών. Φυσικά και υπήρχαν πολλές απουσίες λόγω Κόπα Άφρικα και Covid-19 αλλά τι να πει και ο Απόλλωνας για απουσίες με το ρόστερ που έχει;

Προσωπικά θέλω να σταθώ στον Μαντί Καμαρά. Για μένα η εικόνα του αποτέλεσε συνέχεια της εικόνας προβληματισμού. Αν σκεφτούμε μάλιστα ότι απέναντί ήταν ο μισός Απόλλωνας τότε δε μπορείς παρά να προβληματιστείς. Σε 45 λεπτά που έπαιξε, αφού ο Μαρτίνς σωστά τον έκανε αλλαγή κι ας λένε κάποιοι ότι βιάστηκε, είχε 5 λάθη. Είναι πολλά για τόσο μικρό χρονικό διάστημα και με τέτοιο αντίπαλο. Και φυσικά το τελείωμά του στην τεράστια ευκαιρία που του παρουσιάστηκε ήταν κάκιστο. Λες και έκλεισε τα μάτια και σούταρε στην τύχη. Πάνω στον κορμό του Βερχούλστ ενώ οι γωνίες (ειδικά η δεξιά) ήταν ανοιχτές.

Ο προπονητής είχε κάνει κουβέντα μαζί του μετά τον αποκλεισμό από το Κόπα Άφρικα για να του ανυψώσει το ηθικό. Κατά πως φαίνεται, ακόμα, δεν έχει πιάσει το κόλπο. Είναι... κατόρθωμα του Μαντί να απουσιάζει ο Αγκιμπού και να φαίνεται τόσο πολύ το κενό... Σε ματς τύπου Απόλλωνα δεν θα έπρεπε καν να συζητάμε για την απουσία του μικρού Καμαρά κι όμως, έλειψε...

Προσέξτε, δεν λέω ότι για όλα έφταιγε ο Μαντί. Τραγικός, ειδικά στο β' ημίχρονο, ήταν και ο Μπουχαλάκης. Ωσεί παρών ήταν ο Εμβιλά. Κακός ο Ελ Αραμπί. Χειρότερος και ο Τικίνιο όταν μπήκε. Δεν έκανε τη διαφορά ο Μασούρας παρότι προσπάθησε. Το πάλεψε ο Βρουσάι αλλά κάπου στο φινάλε τα χαλάει.

Στέκομαι ωστόσο στον Καμαρά γιατί αυτός είναι ο χαφ των 20 εκατ.ευρώ. Απ' αυτόν υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ απαιτήσεις. Ο πρώτος που πρέπει να έχει απαιτήσεις από τον Μαντί Καμαρά είναι ο... ίδιος ο Μαντί Καμαρά. Δε μπορεί να βλέπει το βίντεο του αγώνα και να λέει: τι ωραία που έπαιξα. Δε γίνεται.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απέτυχε η πρώτη δοκιμή Μαρτίνς -"Φωνές" Ελ Αραμπί σε Τικίνιο- Τι θα... άκουγε αν δεν ήταν ο Μανωλάς;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags